Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Οι σπουδαστές Β. Φυσικοθεραπείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας συμμετέχουν στην Ημερίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου McKenzie!

iekxini

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Τομέα Υγείας του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, οι σπουδαστές της ειδικότητας Β. Φυσικοθεραπείας με την συνοδεία των καθηγητών τους, θα συμμετέχουν στην Ημερίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου McKenzie, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με την Α’ Ορθοπεδική Κλινική του ΑΠΘ.
Η Ημερίδα με θέμα «Μηχανική Διάγνωση και Θεραπεία της ΑΜΣΣ και του Ώμου», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, από τις 09.20 έως τις 13.45, στο Αμφιθέατρο ΙΙ του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α).
Η θεματολογία της Ημερίδας θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ενότητες. Οι δύο πρώτες ενότητες θα πραγματοποιηθούν με τις παρουσιάσεις θεμάτων που σχετίζονται με την αυχεναλγία, την βραχιαλγία και την ωμαλγία, ενώ στην τρίτη ενότητα θα παρουσιαστούν οι τεχνικές εξέτασης και θεραπείας των ασθενών με τα παραπάνω περιστατικά, καθώς και θα πραγματοποιηθεί στρογγυλή τράπεζα.
Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της Ημερίδας, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ
Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με σαφή προσανατολισμό στην παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης και κατάρτισης των σπουδαστών του, συνεχώς συμμετέχει σε επιστημονικά συνέδρια και Ημερίδες, προκειμένου να τους φέρει σε επαφή με τα πιο πρόσφατα δεδομένα του επαγγέλματος που έχουν επιλέξει.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!