Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας ενισχύει το φιλανθρωπικό έργο της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

syssitio

Ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος και η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, καθημερινά παράγουν θεάρεστο φιλανθρωπικό έργο, στηρίζοντας τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με σαφή προσανατολισμό στη διασύνδεση της εκπαίδευσης και του εθελοντισμού, για ακόμα μια φορά δείχνει την έμπρακτη υποστήριξη του, στο φιλανθρωπικό έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, οι σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, θα βρεθούν στον Ιερό Ναό Αγ. Μαρίνης στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ετοιμάσουν και να προσφέρουν 115 μερίδες φαγητού σε συμπολίτες που αντιμετωπίζουν μεγάλες οικονομικές συσκολίες.
Το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για ακόμα μια φορά στέκει αρωγός σε δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης, προωθώντας στους σπουδαστές του το μήνυμα του εθελοντισμού και αναδεικνύοντας το ευαίσθητο κοινωνικό του προφίλ.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!