Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Επιτυχής ολοκλήρωση της Ημέρας Καριέρας Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Το JobCenter του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Ημέρα Καριέρας Τουρισμού 2019, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, στις εγκαταστάσεις του Βαλαωρίτου 9.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να δώσουν συνεντεύξεις σε κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις της Ελλάδας, με την προοπτική της μελλοντικής τους απασχόλησης.

Ενδεικτικά, οι επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος ήταν:

Tor Hotel Group, Flegra Hotels, Electra Palace, Antigon Urban Chic, Hotel Brain, Neptune Hotel, Sani Resort, Ikos Resorts, Santikos Collection, Blue Lagoon Group, Aegeo Spas, Mayor, Absolut Mykonos, Miraggio Thermal Spa, Colors Urban Hotel, Acrotel Hotel & Resorts, Cnic Hotels, Hyatt Regency, Regency Casino, Workathlon, Mykoniati Hotels, Grecotel, Ledra Hotel & Villas, Tui Hellas sa, The Met, Aquila Hotels, Algoos Study work & travel, Makedonia Palace, Kappa Resort, Aldemar, Grand Hotel Palace, Philoxenia Hotel, Filos Travel, G Recruitment, Fodele Beach, La Travel, Adams Beach Hotel

 

Οι ειδικότητες στις οποίες απευθυνόταν η Ημέρα Καριέρας ήταν οι εξής:

(Υπηρεσία Υποδοχής – Υπηρεσία Ορόφων – Εμπορευματογνωσία)

(Τουριστικά Γραφεία)

 

Η ενεργή συμμετοχή των σπουδαστών στην εκδήλωση ήταν τεράστια, ενώ η εμπειρία που αποκόμισαν από την επαφή με ξενοδοχειακές μονάδες- κολοσσούς, για ακόμη μία χρονιά λόγω των στρατηγικών συνεργασιών που εξασφαλίζει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ κυρίως στον Τομέα του Τουρισμού στην Ελλάδα, ήταν πολύτιμη για την μετέπειτα πορεία τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι σπουδαστές έλαβαν θετικά σχόλια από τους Εκπροσώπους των Επιχειρήσεων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση,για το άριστο υπόβαθρο κατάρτισής τους, αλλά και για την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που τους παρέχει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα, ότι κάθε υπόσχεση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης γίνεται πραγματικότητα με γνώμονα την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία όσων το εμπιστεύονται.

 

Το βίντεο βρίσκεται στη διάθεση σας στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=VNjOCUVFY7E

 

Σπουδές Σήμερα. Δουλειά ΑΥΡΙΟ.

ΕΣΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ?

Ενημερώσου σήμερα για τα τμήματα Φεβρουαρίου και κέρδισε!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!