Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«Εσύ που τα βλέπεις, κάνε τη διαφορά. Μίλα τώρα!» – Aegean Omiros College – Σεμινάριο

Σεμινάριο για θέματα Παιδικής Κακοποίησης και Ενδοοικογενειακής Βίας από το Χαμόγελο του Παιδιού και το Aegean Omiros College

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με θέματα Παιδικής Κακοποίησης και Ενδοοικογενειακής βίας που πραγματοποιήθηκε από το Aegean Omiros College, σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού. Το σεμινάριο, μάλιστα, είχε σημαντική απήχηση σε σπουδαστές και αποφοίτους Κοινωνικών Σπουδών των ΑΕΙ και των ΤΕΙ της χώρας μας.
Εισηγήτρια ήταν η κα Βανέσσα Χατζηθανάση, ψυχολόγος του «Χαμόγελου του Παιδιού», η οποία έκανε εκτενή αναφορά στα αίτια, τις συνέπειες και τους τρόπους αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων από την πλευρά του θύματος και του κοινωνικού περιβάλλοντος.
Το σεμινάριο που βασίστηκε στο μοντέλο της διαδραστικής επικοινωνίας είχε στόχο την επισήμανση βασικών ενδείξεων για την κακοποίηση, την ουσιαστική κατανόηση του φαινόμενου, τη διαχείριση των συναισθημάτων που προκαλούνται και την ανάπτυξη βασικών συμπεριφορών-ασπίδα απέναντι στους κινδύνους.

Από το Γραφείο Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Aegean Omiros College

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!