Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ γιορτάζει την Ομορφιά – Μεγάλες προσφορές στις ενάρξεις νέων προγραμμάτων

Το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει και η ανάγκη για αισθητική περιποίηση αυξάνεται. Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ γιορτάζει την ομορφιά και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής, με μεγάλες προσφορές στα δίδακτρα για τα προγράμματα σπουδών ομορφιάς.

Η εγγραφή μέχρι τις 30 Μαΐου σε κάποιο από τα τμήματα σπουδών που θα ξεκινήσουν άμεσα, θα γίνει με ειδικές μειωμένες τιμές στα δίδακτρα.
Άμεσες ενάρξεις στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ θα γίνουν στα προγράμματα:

  • Μανικιούρ–Πεντικιούρ  (Διάρκεια: 40 ώρες) – Ειδική Προσφορά: 380 €
  • Μακιγιάζ (Διάρκεια: 40 ώρες) – Ειδική προσφορά: 380 €
  • Ποδολογία (Διάρκεια: 40 ώρες) – Ειδική Προσφορά: 380 €
  • Αποτρίχωση (Διάρκεια: 15 ώρες) – Ειδική Προσφορά: 120 €

Μία ακόμη μεγαλύτερη προσφορά κερδίζουν όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τα 4 προγράμματα, αφού αντί για τα ειδικά προσφερόμενα δίδακτρα (1260 € συνολικά), θα αποκτήσουν πλήρη επαγγελματική εξειδίκευση (Μανικιούρ-Πεντικιούρ, Μακιγιάζ, Αποτρίχωση και Ποδολογία) μόνο με 990 €.
Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται σε αποφοίτους Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου που επιθυμούν επαγγελματική κατάρτιση, καθώς και σε αποφοίτους ΙΕΚ, ΤΕΙ και εργαζόμενους του κλάδου της αισθητικής περιποίησης για επαγγελματική εξειδίκευση.
Τα παραπάνω προγράμματα πραγματοποιούνται μέσα σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, από εισηγητές εξειδικευμένους επαγγελματίες, με δωρεάν παροχή όλων των αναλώσιμων υλικών. Το πτυχίο που παρέχει το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ είναι πλήρως αναγνωρισμένο από την αγορά εργασίας. 
Πληροφορίες – Εγγραφές
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Βαλαωρίτου 9, τηλ. 2310552406
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!