Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

EVA BEAUTY STUDIES – Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση – «Η μόδα και τα χρώματα του 2014»

EVA BEAUTY STUDIES - Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση - «Η μόδα και τα χρώματα του 2014»
EVA BEAUTY STUDIES – Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση – «Η μόδα και τα χρώματα του 2014»

Τα ΕΕΣ EVABEAUTY STUDIES διοργανώνουν γιορτή ομορφιάς με τις νέες τάσεις της μόδας και με συνεργάτες την λάμψη των Χριστουγέννων, εσάς και τους φίλους σας, να φτιάξουμε μαζί ένα ζεστό, όμορφο, μοδάτο χειμώνα, και όχι μόνο, βάζοντας ο καθένας το δικό του χρώμα!

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με θέμα:

«Η μόδα και τα χρώματα του 2014».

 

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 17.30

ATHENS HOTEL TITANIA

(Πανεπιστημίου 52, Αθήνα)

Happenings, κληρώσεις δώρων και πολλές, πολλές εκπλήξεις

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Την ημέρα της επίδειξης δίνουμε οικονομική στήριξη στο

“ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ” &

στο ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ “ΘΑΡΑΠΑΥΣΗ ” ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Απαραιτήτως Κρατήσεις Θέσεων: 210 9589616, 210 4100041

 

 

1ο Δώρο: Χριστουγεννιάτικο 3ήμερο Ταξίδι σε Ξενοδοχείο 4*

και ακόμη…

Προϊόντα Περιποίησης Άκρων ORLY

Προϊόντα Μακιγιάζ AEGYPTIA

Προϊόντα Περιποίησης Μαλλιών VITALITYS

Υπηρεσίες Περιποίησης Μαλλιών

Επαγγελματικές Κάρτες

 

*ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ (http://www.pen-kallithea.gr/)
  Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα, είναι Φιλανθρωπικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Ν.Π.Ι.Δ, επιχορηγούμενο από το Υπουργείο Εργασίας  μέσω της Περιφέρειας Αττικής.
          Η ιστορία του Π.Ε.Ν χρονολογείται από το 1912 και ονομαζόταν ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ,  το οποίο περιέθαλπε παιδιά θυμάτων πολέμου. Το 1978  λόγω του ότι  δεν υπήρχαν τέτοιας κατηγορίας παιδιά, μετονομάσθηκε σε ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ.
          Το Π.Ε.Ν  είναι  ίδρυμα-κέντρο που φιλοξενεί παιδιά, αγόρια και κορίτσια προσχολικής ηλικίας 2 ½ έως 5 ½ ετών, από όλη την Ελλάδα. Στόχος είναι όχι μόνο η προστασία και η κάλυψη των βιοτικών αναγκών των παιδιών, αλλά τόσο η διαπαιδαγώγηση τους όσο και η στήριξη των ίδιων όσο και των οικογενειών τους, έτσι ώστε φεύγοντας τα παιδιά να μπορούν να επιστρέψουν στις φυσικές τους οικογένειες, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έως τώρα αρκετά από τα παιδιά του Κλειστού τμήματος του Π.Ε.Ν για τα οποία δεν ήταν εφικτή η επανένταξή τους στο φυσικό οικογενειακό περιβάλλον, έχουν προωθηθεί σε  Εθελόντριες Οικογένειες.
 
*ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΑΡΑΠΑΥΣΗ (http://www.pixidamko.gr/oikotrofio.php)
Το Οικοτροφείο “ΘΑΡΑΠΑΥΣΗ” αποτελεί μια από τις δράσεις της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΠΥΞΙΔΑ». Δημιουργήθηκε και ξεκίνησε την λειτουργία του το 2006,  στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΝΟΙΑ 2000-2006» -“ΨΥΧΑΡΓΩΣ” – Β΄ Φάση με σκοπό την αποασυλοποίηση και  κοινωνική – οικονομική επανένταξη 15 χρόνιων ψυχογηριατρικών ασθενών, στην περιοχή του Πειραιά και εποπτεύετε από την Δ/νση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλλυλεγγύης.     
Το  Οικοτροφείο «ΘΑΡΑΠΑΥΣΗ» φιλοξενεί άτομα που διέμεναν για  χρόνια σε τμήματα Ψυχιατρικών Νοσοκομείων, καθώς πάσχουνε χρόνια από ψυχιατρικές διαταραχές,  και στοχεύει έπειτα από συνεχή εκπαίδευση που γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό, τα άτομα αυτά να ανακτήσουνε στο μέγιστο βαθμό που αυτό είναι εφικτό την αυτονομία τους.
Για την πρόσκληση κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!