Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

CHRISTMAS CRAFT BAZAAR από την Σχολή Χατζήβεη

CHRISTMAS CRAFT BAZAAR από την Σχολή Χατζήβεη
CHRISTMAS CRAFT BAZAAR από την Σχολή Χατζήβεη

Η Σχολή Χατζήβεη διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο CRAFT Bazaar και προσκαλεί όλες τις οικογένειες να γιορτάσουν μαζί, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, 16:00-21:00, στη Σχολή Χατζήβεη (Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια).
Τη μέρα του CRAFT Bazaar οι μικροί φίλοι με τους γονείς τους θα μπορούν να συμμετάσχουν σε καλλιτεχνικά και βιωματικά εργαστήρια, να αναμετρηθούν στο Simultane σκακιού, να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής και φαντασίας της Κάισσα, να φωτογραφηθούν με τις κορώνες που θα φτιάξουν, να δοκιμάσουν τη τύχη τους στη λαχειοφόρο αγορά με τα πλούσια δώρα, να διαλέξουν βιβλία από το παζάρι βιβλίων,  να μάθουν την τέχνη της κομποδετικής και πολλά άλλα! Στη συνέχεια μπορούν να επισκεφτούν τη γωνιά με το ζεστό γερμανικό κρασί, να ξαποστάσουν στην γευστική ψησταριά και στο café των Ονείρων, όπου θα απολαύσουν σπιτικά γλυκά από τις μαμάδες των μαθητών μας και αρωματικά ροφήματα!
Κεράσματα, μουσικές και εκπλήξεις δημιουργούν το τέλειο χριστουγεννιάτικο κλίμα που γεμίζει τις καρδιές όλων μας, καθώς συνεισφέρουμε στους Φιλανθρωπικούς σκοπούς του Bazaar.
Φέτος το φιλανθρωπικό έργο της Σχολής Χατζήβεη επικεντρώνεται στη στήριξη της Μ.Κ.Ο. «Κιβωτός του Κόσμου» και στην ενίσχυση των σκοπών της Μ.Κ.Ο «Άνθρωποι  Αγάπης».
Σας περιμένουμε να περάσουμε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη μέρα και να βάλουμε όλοι μαζί ένα κομμάτι στο πάζλ της Αγάπης!
Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες: Σχολή Χατζήβεη www.xatzivei.gr ● Προνηπιαγωγείο-Νηπιαγωγείο-Δημοτικό,
Αδάνων 17,   Ν. Φιλαδέλφεια ● Τηλ:210 2511371, [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
Για τον χάρτη δραστηριοτήτων κάντε κλικ εδώ.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!