Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

EVABEAUTY – Εκπαίδευση Microblading (χειροκίνητη τεχνική) Απρίλιος 2016 Ηράκλειο Κρήτης

13062486_1158329394210965_6406058966101159897_n

Το Ηράκλειο της Κρήτης ήταν ο νέος προορισμός για το 4ήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης «Μόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών με Microblading».
Η Δώρα Κυπριώτη, (Δ/ντρια EVABEAUTY Studies, Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικού & Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ, Master Educator-Instructor Μόνιμου Μακιγιάζ για την NOUVEAU CONTOUR), σε συνεργασία με την BEAUTY STUDIES – Δήμητρα Αρμενάκη, μύησε επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς στην πιο διαδεδομένη μέθοδο μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών που αποτελεί και κερδοφόρα επαγγελματική δραστηριότητα.
Η πρακτική σε latex και σε φυσικά μοντέλα, οι αναλυτικές σημειώσεις, το δωρεάν Kit Microblading και φυσικά το Certificate που έλαβαν οι εκπαιδευόμενες ήταν το πρώτο τους βήμα για μία νέα επαγγελματική επιλογή με πολλές προοπτικές.
Καλή επιτυχία!
 
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ:
Δώρα Κυπριώτη (Δ/ντρια EVABEAUTY Studies, Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικού & Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ, Master Educator-Instructor Μόνιμου Μακιγιάζ για την NOUVEAU CONTOUR).
Ιδιοκτήτρια των Σχολών Ομορφιάς EVABEAUTY Studies, με πολύτιμη εμπειρία στον χώρο των επαγγελμάτων ομορφιάς, τόσο στον τομέα της εκπαίδευσης όσο και σε αυτόν της παροχής υπηρεσιών, ασχολείται με το Μόνιμο Μακιγιάζ από το 2003, όπου και ξεκίνησε την πρώτη οργανωμένη εκπαίδευση Μόνιμου Μακιγιάζ στην Ελλάδα.
Από το 2012, έφερε ως Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα την Nouveau Contour, εταιρία ηγέτη με μηχανήματα, εξοπλισμό και προϊόντα Μόνιμου Μακιγιάζ για επαγγελματίες που επιζητούν άριστα αποτελέσματα.
Είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Αισθητικού & Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ της NOUVEAU CONTOUR και μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Μόνιμου Μακιγιάζ S.P.C.P. (Society of Permanent Cosmetic Professionals).
Ενδεικτικά, δουλειές της μπορείτε να δείτε στα παρακάτω links: http://www.monimo-makigiaz.com/index.php/results/eyebrows-results http://www.evabeauty.gr/studies/studiespermanentmakeup/gallerypermanentmakeup/eyebrows.html
 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!