Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 2024

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 2024
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 2024

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» διοργανώνει, για όγδοη χρονιά, ένα Φεστιβάλ, αφιερωμένο στις Επιστήμες και τις Τεχνολογίες, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024, από τις 10:0 0 έως 14:00, και το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό στα δρώμενα της πόλης μας. Το Φεστιβάλ είναι ανοιχτό στους μαθητές όλων των σχολείων της περιφέρειας και θα περιλαμβάνει εργαστήρια και πειράματα φυσικής, χημείας και βιολογίας, για παιδιά όλων των ηλικιών, workshops και παρουσιάσεις, σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τη ρομποτική στην εκπαίδευση, “escape rooms”, διαδραστικά παιχνίδια-ξεναγήσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κολεγίου μας κ.ά. Σημαντικοί εκπαιδευτικοί φορείς της πόλης, όπως οι ομάδες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ASAT, ART, Aristurtle), τα Τμήματα Φυσικής, Χημείας, Γεωφυσικής και Γεωλογίας του Α.Π.Θ., το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το NOESIS, η Eduact, το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, η Mindtrap και πολλοί άλλοι θα συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση των επιστημών.

 

Ημέρα Γνωριμίας, Ημέρα Επιστημών, Ημέρα Χαράς!

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!