Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

To 16ο ΕDUCATION FESTIVAL powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ & MEDITERRANEAN COLLEGE έρχεται πιο… “AI” από ποτέ!

To 16ο ΕDUCATION FESTIVAL powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ & MEDITERRANEAN COLLEGE έρχεται πιο… “AI” από ποτέ!
To 16ο ΕDUCATION FESTIVAL powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ & MEDITERRANEAN COLLEGE έρχεται πιο… “AI” από ποτέ!

 

Το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ-θεσμός ξεκινά στις 11 Μαρτίου, με σύνθημα “ΑΙ your future”!

 

EduModeOnline & το ταξίδι της δωρεάν εκπαίδευσης powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College, συνεχίζεται για 16η χρονιά φέτος, παρακινώντας μας σε ένα πιο.. “ΑΙ” μέλλον, με γνώμονα τις ευεργετικές εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης σε πλήθος πτυχών της ζωής μας, μεταξύ των οποίων και στην Εκπαίδευση με τις τελευταίες εξελίξεις της AI educational method.

Το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα & Ευρώπη παρέχει ΔΩΡΕΑΝ σε όλους μοναδικά σεμινάρια εξειδίκευσης διά ζώσης & online, εμπνευσμένο φέτος από το απαύγασμα της ΑΙ: την περίφημη SOPHIA! Πρόκειται για το πρώτο ολοκληρωμένο android στον κόσμο -δημιούργημα της Hanson Robotics!- που επιβεβαιώνει την αλματώδη ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία σε συνδυασμό με Ηθική είναι προς όφελος της ανθρωπότητας!

Η επιτακτική ανάγκη του εκσυγχρονισμού της Εκπαίδευσης με βάση τις uptodate νέες τεχνολογίες και την Τεχνητή Νοημοσύνη δεν θα μπορούσε παρά να «επηρεάσει» και το 16ο EDUCATION FESTIVAL: την αγαπημένη εκπαιδευτική συνήθεια της νεολαίας που έγινε… λατρεία και θεσμός στα εκπαιδευτικά δρώμενα!

Μετά από 15 χρόνια προσφοράς εκπαίδευσης, 230 θεματικές εβδομάδες, 1.950 δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης, 2.150 εισηγητές και 190.000 συμμετέχοντες, το φεστιβάλ-θεσμός έρχεται φέτος πιο… «ΑΙ» από ποτέ και σε καλεί να συμβάλεις στο «στοίχημα» της AI, με άξονα την άρρηκτη σύνδεση Τεχνολογίας & Εκπαίδευσης!

Με σύνθημα “ΑΙ your future”, οι εκπαιδευτικοί φορείς ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College –ορμώμενοι από τις επαναστατικές πρωτοβουλίες τους να φέρουν για 1η φορά στην Ελλάδα τη SOPHIA (πρώτη πολίτη-android με διαβατήριο στον κόσμο), αλλά και να δημιουργήσουν το πρωτοποριακό mySOPHIA AIcommunity– παρέχουν με το EDUCATION FESTIVAL 2024 ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση και εξειδικευμένες γνώσεις γύρω από αυτήν, καθώς κάθε χώρος-κλάδος (Τεχνολογία, Τουρισμός, Μόδα, Business, Πληροφορική, Επισιτισμός κ.ά.) παρουσιάζει τις δικές του ανάγκες.

 

Το αγαπημένο σου φεστιβάλ θα διεξαχθεί φέτος διά ζώσης & online από τις 11 Μαρτίου έως και τις 31 Μαΐου, παρέχοντας παράλληλα και εξειδικευμένα ΑΙ webinars μέσω υπερσύγχρονης, διαδραστικής πλατφόρμας e–learning!

 

Κάνε click στο επίσημο site του φεστιβάλ https://www.education-festival.edu.gr/

συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος των εξειδικευμένων σεμιναρίων & webinars της επιλογής σου και παρακολούθησέ τα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

 

Are U ready to “ΑΙ” succeed?

ΕDUCATION IS YOUR PASSPORT -16 ΧΡΟΝΙΑ EDUCATION FESTIVAL. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • http://www.education-festival.edu.gr/
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39 –Γούναρη 14 & Τσαμαδού (νέο κτίριο), 210 4120313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • Mediterranean College Αθήνας: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων 94/
    Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, 210 8899600
  • Μediterranean College Γλυφάδας: Αχιλλέως 33 & Λ. Βουλιαγμένης 65, 210 8899600
  • Mediterranean College Θεσσαλονίκης: Ίωνος Δραγούμη 21, 2310 287779

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!