Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«Φυτεμένα Δώματα και Φυτεμένοι Τοίχοι» από την Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College

Η κατασκευή και εγκατάσταση των φυτεμένων δωμάτων θα αποτελέσει το κεντρικό θέμα της διάλεξης που διοργανώνει η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College, με τίτλο «Φυτεμένα Δώματα και Φυτεμένοι Τοίχοι».
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 και ώρα 16:00 στην αίθουσα διαλέξεων του Mediterranean College (Βαλαωρίτου 9, 2ος όροφος).
Εισηγητές στη διάλεξη θα είναι ο κ. Ανδρέας Νάσσος, Γεωπόνος, Αρχιτέκτων Τοπίου MLA, και ο κ. Δημήτρης Αθανασιάδης, Γεωπόνος MSc, εκπρόσωποι της εταιρείας Αρχιτεκτονικής Τοπίου Vita Verde, οι οποίοι θα παρουσιάσουν την δημιουργία και ανάπτυξη ελεγχόμενης βλάστησης στις σύγχρονες κατοικίες, καθώς και τα σημαντικά οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη που αποφέρει αυτή η εφαρμογή.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των σπουδαστών της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College, πάνω στις εξελίξεις του επαγγέλματός τους, και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Πληροφορίες και κράτηση θέσεων:
Mediterranean College, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310287779, Fax: 2312202620, [email protected], http://www.medcollege.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!