Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα MASTER CLASS Μόνιμου Μακιγιάζ από την Anna Savina, World Class Permanent Make-up Artist

SAVINA MASTERCLASS

Από τις 17 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 EVABEAUTY Studies φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια από τις πιο περιζήτητες διεθνώς Make up Artists Μόνιμου Μακιγιάζ, την Anna Savina για να παρουσιάσει ένα διήμερο MASTER CLASS που δεν πρέπει να χάσει κανένας ειδικός ομορφιάς!
Η Anna Savina, International Celebrity Permanent Make up Artist, δημιουργός μοναδικών τεχνικών για το μόνιμο μακιγιάζ όπως οι Baby Doll Lips, Sassy Eyeliner που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο και εκπαιδεύτρια με 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της ομορφιάς, θα παρουσιάσει ένα άκρως ενδιαφέρον Master Class από τις 17 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.
Την πρώτη ημέρα, 17 Σεπτεμβρίου, η Anna Savina, θα παρουσιάσει την θεωρία της φημισμένης τεχνικής της Natural Eyebrows ενώ θα πραγματοποιήσει η ίδια επίδειξη σε φυσικό μοντέλο. Επίσης, η Δώρα Κυπριώτη, Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικού και Ιατρικού Μόνιμου Μακιγιάζ & Master Educator της Nouveau Contour, θα παρουσιάσει τη νέα τεχνική μόνιμου μακιγιάζ Hybrid Pigmentation η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της τεχνικής microblading (ακριβείς και λεπτές γραμμές) σε συνδυασμό με τα οφέλη του micropigmenation (όγκος και υφή).
Την δεύτερη ημέρα, 18 Σεπτεμβρίου η Anna Savina, θα παρουσιάσει την θεωρία της φημισμένης τεχνικής της «Baby Doll Lips» ενώ θα πραγματοποιήσει η ίδια επίδειξη.
Και τις δυο ημέρες, οι συμμετέχοντες θα κάνουν πρακτική σε latex.
Η τρίτη ημέρα, 19 Σεπτεμβρίου, είναι για τους πιο τελειομανείς ειδικούς και περιλαμβάνει πρακτική στο 100%! Η VIP EXERCIDE DAY αφορά μικρό αριθμό συμμετεχόντων που μπορούν να κάνουν την πρακτική των τεχνικών που διδάχτηκαν σε φυσικά μοντέλα με την καθοδήγηση και επίβλεψη της Anna Savina.
Σημαντικές πληροφορίες:

  • Τo κόστος συμμετοχής για τις 2 ημέρες είναι 1.400€
  • Το κόστος της τρίτης ημέρας VIP EXERCISE είναι 400€. Αφορά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και δεν επιλέγεται ανεξάρτητα από τις 2 ημέρες.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης του Master Class
  • Tο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά, αγγλικά και ρώσικα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 2109533422, 2109589616
Κα Ανομίτρη Χρυσούλα, Υπεύθυνη Διοργάνωσης
Like Dora Kyprioti- Monimo Makigiaz on Facebook
www.monimomakigiaz.com
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!