Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Μεγάλη συνεργασία στον Τομέα Ασφάλειας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ & της Άθως Security

synergasia me athos security
Αριστερά ο Γεν. Διευθυντής Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Ά. Βαλογιάννης και δεξιά ο Πρόεδρος της Άθως Security κ. Λ. Τσεπλετίδης

Η Ασφάλεια της εκπαίδευσης των σπουδαστών του τομέα Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών ήταν για το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας το έναυσμα για τη μεγάλη συνεργασία που συνήψε με την Αθως Security, η οποία από την πλευρά της εμπιστεύτηκε τον Όμιλο ΞΥΝΗ για το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει στους μελλοντικούς αποφοίτους του.
Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών υπογράφτηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στη Θεσσαλονίκη (Βαλαωρίτου 9), ως αποτέλεσμα της επιθυμίας και των δύο πλευρών για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλαισίου υποδομών, για την εκπαίδευση εξειδικευμένων στελεχών στο χώρο της Ασφάλειας.
Στον προγραμματισμό των κοινών ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν, με αφορμή την συνεργασία αυτή, εντάσσονται δράσεις και ενέργειες οι οποίες δε θα περιορίζονται μόνο στα όρια της εκπαίδευσης, αλλά και της ενημέρωσης του κοινού μέσα από ημερίδες και διαλέξεις σχετικά με την Ασφάλεια, καθώς επίσης και για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών και των αποφοίτων του Τομέα Ασφαλείας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.
Η συμφωνία της συνεργασίας υπογράφηκε μεταξύ του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Άκη Βαλογιάννη και του Προέδρου της Άθως Security κ. Λάμπη Τσεπλετίδη.
Ο κ. Τσεπλετίδης δήλωσε για τη συνεργασία:
«Από την ίδρυσή της η Άθως Security παραμένει πιστή στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες της και για το λόγο αυτό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των συνεργατών της.
Η συνεργασία μας με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη χαρά, καθώς γνωρίζουμε το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο των σπουδαστών και των αποφοίτων του. Είμαι πεπεισμένος ότι με αυτήν τη συνεργασία θα προκύψουν σύντομα νέα δεδομένα στο χώρο της Ασφάλειας!».
Ο κ. Βαλογιάννης δήλωσε για τη συνεργασία:
«Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, από την ίδρυσή του, έχει σαφή προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών εκπαίδευσης και κατάρτισης στους σπουδαστές του και ο σημαντικότερος στόχος του είναι ο εμπλουτισμός των βιωματικών εμπειριών των σπουδαστών, πριν την ολοκλήρωση των σπουδών τους.
Για τους λόγους αυτούς, θεωρούμε ότι η σύναψη κορυφαίων συνεργασιών όπως η σημερινή με την εταιρεία Άθως Security,  είναι η βάση για τη μεταλαμπάδευση όχι μόνο της θεωρητικής, αλλά κυρίως της πρακτικής-καθημερινής γνώσης, που μόνο οι επαγγελματίες της αγοράς μπορούν να προσφέρουν στους σπουδαστές μας.
Ευχαριστούμε την εταιρεία Άθως Security και ιδίως τον πρόεδρό της, κ. Τσεπλετίδη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ!».
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!