Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Γνώρισε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο της περιοχής σου! Open Day, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, Μαρούσι – Πειραιάς – Θεσσαλονίκη

cover-openday-event

Εσύ που θα σπουδάσεις;  Γνώρισε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο της περιοχής σου στο Open Day που διοργανώνεται την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 18:00, σε Μαρούσι, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.
4 βήματα σε χωρίζουν από το ραντεβού με το μέλλον σου!

 1. Μπες στο metropolitan.edu.gr/openday
 2. Δήλωσε συμμετοχή στο Open Day του Μητροπολιτικού Κολλεγίου της περιοχής σου.
 3. Επισκέψου μας την Τετάρτη 23/9 στο Μαρούσι (Σωρού 74), τον Πειραιά (Φίλωνος και Σωτήρος 1Α) ή τη Θεσσαλονίκη (Ελ. Βενιζέλου 14 & Τσιμισκή).
 4. Περιηγήσου στις εγκαταστάσεις μας και μάθε τα πάντα για τις σπουδές σου και τις επαγγελματικές προοπτικές της επιστήμης που σε ενδιαφέρει.

Περισσότερα από 40 αναγνωρισμένα bachelors και masters κορυφαίων Βρετανικών Πανεπιστημίων, στο μεγαλύτερο εύρος επιστημονικών πεδίων, σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις:

 • Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών
 • Σχολή Πληροφορικής
 • Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών
 • Σχολή Υγείας
 • Πολυτεχνική Σχολή
 • Σχολή Πολιτισμού και Επικοινωνίας
 • University of London International Programmes (Νομική, Οικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες)

 
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με 33 χρόνια εμπειρίας (από το 1982) στην ιδιωτική εκπαίδευση έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία επιλογή ποιοτικών σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου στη χώρα μας. Ξεχωρίζει για το υψηλό ακαδημαϊκό του κύρος, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ανά ειδικότητα.   
 
Για περισσότερες πληροφορίες, το αναλυτικό πρόγραμμα του Open Day ανά περιοχή και δηλώσεις συμμετοχής κάνε κλικ εδώ ή επικοινώνησε τηλεφωνικά στο 210-6199891 (για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο Μαρούσι), στο 210-4121200 (για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στον Πειραιά) και στο 2310-241010 (για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Θεσσαλονίκη).
 

logoamcgreek-final

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!