Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ZER-FAM: Γίνε επιτυχημένος επαγγελματίας με ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΔΑΣ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΜΑΚΙΓΙΑΖ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΚΡΩΝ

spoudes modas diakosmisis aisthitikis makigiaz nail art

Η ZER-FAM λειτουργεί από το 1985 και εξειδικεύεται στον τομέα της ΜΟΔΑΣ – FASHION DESIGN για σπουδές – Σχεδιαστών Μόδας – Μοντελίστ – Πατρονίστ – Στυλίστ – Ενδυματολογίας, στον τομέα της ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ για σπουδές που αφορούν το INTERIOR DESIGN – σε χώρους κατοικίας –επαγγελματικούς χώρους – βιτρίνες, στον τομέα της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ, του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ και της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΚΡΩΝ.
Με εκπαιδευτικά προγράμματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εκπαιδευτικό προσωπικό άρτια καταρτισμένο και το πλέον πρότυπο εργαστηριακό εξοπλισμό η ZERFAM έχει αποδείξει ότι τροφοδοτεί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ αλλά και την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ με στελέχη που μπορούν να αντεπεξέλθουν και στις μεγαλύτερες προκλήσεις.
Μέσα σε ένα φιλικό και ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση  καθώς και την εμπειρία που θα τους επιτρέψει μια λαμπρή σταδιοδρομία σε επάγγελμα σίγουρο, επικερδές και περιζήτητο.
Η καλύτερη διαφήμιση της ΖERFAM άλλωστε είναι οι ίδιοι οι απόφοιτοι που στελεχώνουν αξιόλογες θέσεις και κατακτούν την πρώτη θέση στον ανταγωνιστικό και επαγγελματικό στίβο.
Για τον σκοπό αυτό στη ZERFAM λειτουργεί γραφείο διασύνδεσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας των σπουδαστών.
Στη ZERFAM λειτουργεί συμβουλευτικό γραφείο που στηρίζει την επαγγελματική αποκατάσταση τόσο των σπουδαστών όσο και των απόφοιτων της.
Το εκπαιδευτήριο ZERFAM είναι ένα από τα πρώτα εκπαιδευτήρια στην Ελλάδα τα οποία κατάφεραν να πάρουν επίσημη άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας (Αρ. Απόφ. Α/17981 ΦΕΚ 2697/5-10-12). Η άδεια λειτουργίας δίνεται από το Υπουργείο Παιδείας βάση αυστηρών κριτηρίων και προδιαγραφών οι οποίες αφορούν τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τα προγράμματα σπουδών, τη διοικητική στελέχωση και τους διδάσκοντες των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης.
 
« Ένας Υπέροχος Κόσμος Δημιουργίας σας περιμένει να τον γνωρίσετε σπουδάζοντας στη ZERFAM και να ξεχωρίσετε με τις γνώσεις και το ταλέντο σας.»
 
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΑΘΗΝΑ:      Χαλκοκονδύλη 27, τηλ: 210 5231864 – 5224561
ΠΕΙΡΑΙΑΣ:  Γρηγορίου Λαμπράκη 91, τηλ: 210 4183102
Site: www.zer-fam.gr                       
Facebook.com/zerfam
 

8

7

6

1 (1)

5

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!