Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

“Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα” – ΚΟΛΕΓΙΟ ΔΕΛΑΣΑΛ

 

“Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα”

1500 μαθητές από 33 Δημόσια και Ιδιωτικά Δημοτικά όλης της Ελλάδας συμμετείχαν στην Α’ και Β’ φάση του  Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ορθογραφίας, “Γυρίζω την Ελλάδα με ένα Γράμμα”, που διοργανώνει εδώ και 6 χρόνια με απόλυτη επιτυχία το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ”.

Ο αριθμός ρεκόρ των συμμετοχών και τη φετινή χρονιά αποδεικνύει περίτρανα ότι ο διαγωνισμός είναι πλέον θεσμός για τα παιδιά που αγαπούν τη μάθηση, όταν αυτή συνδυάζεται με παιχνίδι και πρωτότυπες ιδέες.

Ραντεβού την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 στην Γ´ και τελευταία φάση, η οποία θα λάβει μέρος στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Να είστε όλοι εκεί!

Το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο LaSalle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!