Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Diabetes Magic Bus: Πάνω από 2.000 δωρεάν εξετάσεις γλυκόζης στο «μαγικό» λεωφορείο του Διαβήτη

Το DiabetesMagicBus της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Οδηγό τον Διαβήτη» ολοκλήρωσε το ταξίδι ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως και τις 21 Δεκεμβρίου 2018 στους Δήμους Αθηναίων, Αμαρουσίου, Ιλίου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου  και Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, πραγματοποιώντας περισσότερες από 2.000 δωρεάν εξετάσεις και εντοπίζοντας 17 αδιάγνωστες περιπτώσεις διαβήτη.

Κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου ταξιδιού με το DiabetesMagicBusπλήθος συμπολιτών μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από Ιατρό, Διατροφολόγο και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας σχετικά με τον Διαβήτη, παιδιά και έφηβοι διασκέδασαν με εκπαιδευτικά παιχνίδια σε σχέση με τη νόσο, ενώ μικροί και μεγάλοι ενημερώθηκαν για την αξία και τη σημασία του εμβολιασμού.

Πρεσβευτής του μηνύματος της πρόληψης του Διαβήτη ήταν ο ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης, που «άναψε» τη μηχανή του «μαγικού» λεωφορείου στην Πλατεία Συντάγματος και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει την διαδρομή του!

Εκτός από τους πολίτες- επιβάτες που ένιωσαν τη μαγεία των Χριστουγέννων και ενημερώθηκαν για την αξία της υγείας «συνοδοιπόροι»- χορηγοί στο ταξίδι του μαγικού λεωφορείου ήταν τα προϊόντα MISCO Ολικής Άλεσης, οι εταιρείες PFIZERHELLAS Α.Ε., EURODIETMED και βασικοί υποστηρικτές οι εταιρείες ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., Ο.Σ.Υ. Α.Ε., αλλά και το Αρχιτεκτονικό Γραφείο της κυρίας Σίσσυς Φειδά, που με αγάπη, φαντασία και δημιουργικότητα διακόσμησε το εσωτερικό του «μαγικού» μας λεωφορείου!

Ευχαριστούμε επίσης την ASCENSIADIABETESCAREγια την παραχώρηση των ταινιών μέτρησης, αλλά και τις αρχές των Δήμων που επισκέφθηκαν  το Μαγικό Λεωφορείο,και   βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του ενημερωτικού μας ταξιδιού.

1. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης μαζί με την Πρόεδρο της ΑΜΚΕ «Με Οδηγό τον Διαβήτη» κυρία Αναστασία Καφούση κατά τη διάρκεια συνέντευξής τους σε τηλεοπτικό σταθμό.
2. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης πραγματοποίησε εξέταση γλυκόζης στο DiabetesMagicBus και έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της διαδρομής του!
3. Η εξωτερική όψη του DiabetesMagicBus.
4. Πάνω από 2000 δωρεάν εξετάσεις γλυκόζης πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του DiabetesMagicBus.
5. Πάνω από 2000 δωρεάν εξετάσεις γλυκόζης πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του DiabetesMagicBus.
6. Η εξωτερική όψη του DiabetesMagicBus.
7. Ο κύριος Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, μαζί με την Πρόεδρο της ΑΜΚΕ «Με Οδηγό τον Διαβήτη» κυρία Αναστασία Καφούση μαζί με μικρούς «ταξιδιώτες» στο DiabetesMagicBus.

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!