Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Συνεργασία IEK AKMH και Swarovski Professional σε ένα μοναδικό project με παγκόσμια απήχηση

Ένα μεγάλο λαμπερό ταξίδι ξεκινάει για τους σπουδαστές Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με οδηγούς τον παγκόσμιο πρωτοπόρο της fashionindustry που ακούει στο όνομα Swarovski και τον mentor του τομέα Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Βρεττό Βρεττάκο.

HSwarovski μοιράζεται τα μυστικά της λάμψης του κρυστάλλου από το 1895 και αποτελεί την κορυφαία εταιρεία κατασκευής κρυστάλλων με κοπή ακριβείας παγκοσμίως, με παρουσία σε διάφορους κλάδους από hautecouture μέχρι και ηλεκτρονικά είδη.

Το παγκόσμιο αυτό superbrand διατηρεί πρωτοποριακές συνεργασίες με σχεδιαστές παγκόσμιας εμβέλειας, δημιουργώντας μια κληρονομιά για το μέλλον της μόδας, με ισχυρή παρουσία σε couturecatwalks, διεθνή events και μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές!

Υποστηρίζοντας τα νέα ταλέντα, η SwarovskiProfessionalσυνεργάζεται με τις μεγαλύτερες σχολές μόδας του πλανήτη. To IEK AKMH αποτελεί 1 από τις 10 σχολές παγκοσμίως που θα συμμετάσχουν σε ένα μοναδικόproject για τη βιομηχανία της μόδας και τα ελληνικά δεδομένα: Οι σπουδαστές Μόδας θα παρουσιάσουν στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους, στο πλαίσιο ενός φαντασμαγορικού fashionshow, μία τουλάχιστον δημιουργία τους κεντημένη με κρύσταλλα Swarovski.

O μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα ταξιδέψει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αυστρία για μια μοναδική εμπειρία μέσα στα «άδυτα» της βιομηχανίας της μόδας,στο SwarovskiManufaktur, το κρυστάλλινο ατελιέ του 21ου αιώνα!

Οι νέοι fashionistas θα καθοδηγηθούν στο λαμπερό κόσμο των κρυστάλλων από τον σχεδιαστή μόδας και ambassador του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Βρεττό Βρεττάκο, ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με κρυστάλλινες δημιουργίες για τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz, όπως Beyonce, Rihanna και άλλοι.

Oι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι ενθουσιασμένοι φυσικά με το project και όλοι περιμένουμε να θαυμάσουμε τις εμπνευσμένες από τη Swarovski δημιουργίες των μελλοντικών μόδιστρων!

Το λαμπερό ταξίδι μόλις ξεκίνησε!

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copied!