Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Η επίσκεψη του "ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ" στο Πολεμικό Μουσείο

Εν όψει της εθνικής μας επετείου για την 28η Οκτωβρίου το Νηπιαγωγείο του Μικρού Μαέστρου μέσα στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος, επισκέφτηκε το Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στις 19-10-2012.
Το μουσείο, ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος, όπου εκθέτονται όπλα εποχής, στολές, άρματα και παράσημα μάχης άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε με χαρά τα παιδιά του Μικρού Μαέστρου.
Το προσωπικό του στρατού ξενάγησε τα παιδιά στους χώρους του μουσείου, όπου είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν πληροφορίες για τον αγώνα του 1940, το λαμπρό μας παρελθόν και τις συνθήκες πολέμου, μέσα από αναπαραστάσεις με κούκλες, στο πεδίο της μάχης και τη μεταφορά τροφίμων, καθώς και μέσα από σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό.
Τέλος, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον προαύλιο χώρο του μουσείου και να θαυμάσουν από κοντά τανκ, μαχητικά αεροσκάφη και κανόνια της εποχής.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!