Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College – Έναρξη του Προγράμματος Professional Diploma in Social Media

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Professional Diploma in Social Media.
Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου (Level 7) που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις του μάρκετινγκ και της εταιρικής επικοινωνίας. Εφοδιάζει τους συμμετέχοντες με θεωρητική και πρακτική γνώση που απαιτούνται για την έναρξη μιας καριέρας στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ ή για την εξέλιξη σε ανώτερες διοικητικές θέσεις (για όσους ήδη δραστηριοποιούνται στον κλάδο). Σκοπός του είναι η συνολική κατανόηση του πεδίου των διαδικτυακών μέσων, και πιο συγκεκριμένα των νέων μέσων και των κοινωνικών δικτύων και η ανάπτυξη ικανοτήτων χάραξης και υλοποίησης ολοκληρωμένων στρατηγικών για πρόσωπα, πολιτικές και επιχειρήσεις στο διαδίκτυο.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι  60 ώρες (2 μήνες)  και  η παρακολούθηση δύο απογεύματα την εβδομάδα ή Σάββατα. Η  διδασκαλία γίνεται στην  Ελληνική.
Το πρόγραμμα απευθύνεται  σε επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας, σε διευθυντικά στελέχη εταιριών, ελεύθερους επαγγελματίες και φυσικά πρόσωπα  καθώς και σε φοιτητές / απόφοιτους Marketing και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Το περιεχόμενο του προγράμματος είναι προσανατολισμένο στην ανάλυση μελετών περιπτώσεων και στην επίλυση προβλημάτων, ενθαρρύνοντας τους συμμετέχοντες να ανατρέξουν σε προηγούμενες γνώσεις και εμπειρίες τους.
Πιο αναλυτικά η δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος έχει ως εξής:
-Ενότητα 1: Επικοινωνία στην Εποχή της Πληροφορίας – Νέα Μέσα και Ψηφιακή Κουλτούρα στην Ελλάδα
-Ενότητα 2: Σχεδιασμός Ψηφιακής Επικοινωνιακής Στρατηγικής

 • Digital Communication Plan
 • Σχεδιασμός εμπορικά επιτυχημένων ιστοσελίδων
 • Σχεδιασμός online campaigns
 • Στρατηγική Social Media
 • Mobile Marketing & Advertising

– Ενότητα 3: Μάρκετινγκ, Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις στο Διαδίκτυο

 • Μάρκετινγκ & Διαφήμιση (web 2.0)
 • Τεχνικές SEO
 • Καμπάνιες Pay Per Click & Google Adwords
 • On-line Δημόσιες Σχέσεις & Διαχείριση Κρίσεων

– Ενότητα 4: Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Εφαρμοσμένες Ενέργειες Μάρκετινγκ

 • Αρχές επικοινωνίας/ χαρακτηριστικά κοινού στα social media
 • Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Blogspot.com

Οι απόφοιτοι του προγράμματος οδηγούνται στην απόκτηση του τίτλου «Level 7 Professional Diploma in Social Media»,  NCFE (UK)
Για περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr
Συντάκτης – Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!