Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος συγχαίρει τις Σχολές Μαγειρικής & Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος συγχαίρει τις Σχολές Μαγειρικής & Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος συγχαίρει τις Σχολές Μαγειρικής & Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ

 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ MEDITERRANEAN GASTRONOMY FORUM ΤΗΣ FOOD EXPO 2022

 

Με τη συμμετοχή του ΙΕΚ ΑΛΦΑ πραγματοποιήθηκε η FOOD EXPO 2022, η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με τον Επίτιμο Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, κ. Αναστάσιο Τόλη, να αποδίδει τα εύσημα στις Σχολές Μαγειρικής & Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, για τις επιδόσεις τους στο Νο1 Event Μεσογειακής Γαστρονομίας: το Mediterranean Gastronomy Forum!

Οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΛΦA Πειραιά είχαν την ευκαιρία να εκτελέσουν συνταγές υψηλής γαστρονομικής αξίας, με top μεσογειακά προϊόντα, υπό την καθοδήγηση επώνυμων Chef όπως οι κ.κ. Μίλτος Καρούμπας, Έκτορας Ιωάννου, Ντίνα Νικολάου και Καλομοίρα Καλτσά.

Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα τρόφιμα και τα ποτά στη χώρα μας, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου. Από την κορυφαία έκθεση στον κλάδο του Επισιτισμού, δεν θα μπορούσε να λείπει λοιπόν το ΙΕΚ ΑΛΦΑτο Νο1 ΙΕΚ στην Ελλάδα για σπουδές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι η ΑΛΦΑ επιλογή για Σπουδές Chef και Pastry Chefαλλά και για Σπουδές Ξενοδοχειακών, καθώς οι συνεχείς πρωτιές και διακρίσεις των σπουδαστών του στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς, εκθέσεις και διοργανώσεις Eπισιτισμού και Τουρισμού αποτελούν «ζωντανή» απόδειξη των κορυφαίων εκπαιδευτικών μεθόδων που εφαρμόζει.

 

 Δείτε το video: https://we.tl/t-77KGuMj0DR!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!