Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

6η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ Χ.Α.Ν.Θ.

6η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ Χ.Α.Ν.Θ.
6η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ Χ.Α.Ν.Θ.

 

Σε συνδιοργάνωση 15 κοινωνικών φορέων

 

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, 9.00πμ – 2.00μμ θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ., αφιερωμένη στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Πηγή Ζωής» που προσφέρει αίμα σε ανθρώπους που πάσχουν από θαλασσαιμία  (μεσογειακή αναιμία).

Την 6η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ. συνδιοργανώνουν οι κοινωνικοί φορείς: Χ.Α.Ν.Θ., Πηγή Ζωής, Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών, ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα (Παράρτημα Θεσσαλονίκης), Θερμαΐδες, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Αγροτική Παιδική Φωλιά ΒΕ, Αχτίδα, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Bloode, ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ,  RED-Y. 

Η 6η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Κέντρου Αιμοδοσίας ΑΧΕΠΑ και σύμφωνα με το ενδεδειγμένο πρωτόκολλο όπως ορίζεται από τον ΕΟΔΥ ειδικά για εξορμήσεις εκτός νοσοκομείου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟhttps://forms.gle/Ai8WqoPPwwjQYUTX9 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Τομέα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς (Άνθρωπος & Κοινωνία) της Χ.Α.Ν.Θ. 

Τηλ. Επικ.: 231 600 1000 εσωτ. 841, 843 | Email: [email protected] & [email protected]

Δείτε περισσότερα: https://ymca.gr/6i-ethelontiki-emodosia-sti-ch-a-n-th-9-apriliou-2022/ Facebook event: 6η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!