Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Η Σχολή Στελεχών της Χ.Α.Ν.Θ. δωρίζει καπάκια στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Η Σχολή Στελεχών της Χ.Α.Ν.Θ. δωρίζει καπάκια στον Δήμο Θεσσαλονίκης
Η Σχολή Στελεχών της Χ.Α.Ν.Θ. δωρίζει καπάκια στον Δήμο Θεσσαλονίκης

 

Την Παρασκευή 1 Απριλίου εθελοντές της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης και του προγράμματος της Σχολής Στελεχών, παρέδωσαν στον Δήμο Θεσσαλονίκης παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Κωνσταντίνου Ιακώβου και της Προέδρου επιτροπής Εκπαίδευσης Στελεχών & Νέων Εθελοντών – μέλος Δ.Σ. Χ.Α.Ν.Θ. κας Αλεξίας Αηδονά, περισσότερες από τριάντα σακούλες γεμάτες με χιλιάδες καπάκια, για την ενίσχυση της δράσης “Keep on moving” για την προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων. Επρόκειτο για μία πρωτοβουλία της Σχολής Στελεχών, η οποία εκκίνησε στις 3 Δεκεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπων με Αναπηρία και μέχρι και σήμερα, οι εθελοντές καθώς και οι εκπαιδευόμενοι του προγράμματος δε σταμάτησαν να προσφέρουν συγκεντρώνοντας χιλιάδες καπάκια στο κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ. 

 

Το πρόγραμμα της Σχολής Στελεχών είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται σε νέους ηλικίας 13-16 ετών και αποβλέπει στη μεγαλύτερη αξιοποίηση των εθελοντών της οργάνωσης καθώς και στην ανάπτυξη και στην προετοιμασία του ανθρώπου να αναλάβει ευθύνες και να προσφέρει εθελοντικά στον συνάνθρωπό μας όπου κι αν βρίσκεται. Το πρόγραμμα διαρθρώνεται σε τρεις διαφορετικούς κύκλος, ανάλογα με την ηλικία των εκπαιδευομένων. Τη φετινή χρονιά συμμετέχουν στο πρόγραμμα παραπάνω από 600 εκπαιδευόμενοι και εθελοντές. 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!