Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

14ο EDUCATION FESTIVAL: Δωρεάν Webinars Μηχανολογίας & Τεχνικών Επαγγελμάτων

 

14ο EDUCATION FESTIVAL: Δωρεάν Webinars Μηχανολογίας & Τεχνικών Επαγγελμάτων
14ο EDUCATION FESTIVAL: Δωρεάν Webinars Μηχανολογίας & Τεχνικών Επαγγελμάτων

 

4Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΑΛΦΑ -4 ΕΩΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

Σε δωρεάν webinars Μηχανολογίας & Τεχνικών Επαγγελμάτων σε προσκαλεί το 14ο EDUCATION FESTIVAL, powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ & MEDITERRANEAN COLLEGE, 4-7  Απριλίου, στο πλαίσιο της 4ης Εβδομάδας Δωρεάν ONLINE Σεμιναρίων, που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των Τεχνικών Επαγγελμάτων!

Μετά από 13 χρόνια προσφοράς εκπαίδευσης, 208 θεματικές εβδομάδες, 1.800 δωρεάν σεμινάρια εξειδίκευσης, 2.000 εισηγητές και 170.000 συμμετέχοντες, το φεστιβάλ-θεσμός στα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά δρώμενα που έγινε γρήγορα η αγαπημένη εκπαιδευτική συνήθεια της νεολαίας, έρχεται φέτος για 14η χρονιά και σε καλεί να… μυηθείς στην πιο ρηξικέλευθη εμπειρία εκπαίδευσης, σε… ρυθμούς Τηλεκπαίδευσης!

Επίκεντρο του φετινού EDUCATION FESTIVAL, η σημερινή πραγματικότητα που επιτάσσει πολλές από τις δραστηριότητες μας, ακόμα και βασικές μας ανάγκες, να γίνονται όχι διά ζώσης, αλλά με μεγάλη απόσταση! Από την Τηλεργασία, το Τηλεμάρκετινγκ, την Τηλεκατάρτιση, την Τηλεκπαίδευση, μέχρι το… Τηλεσυναίσθημα, αυτό το #Τηλε- που επέβαλε –κυρίως- η πανδημία covid, αντικατέστησε τη φυσική παρουσία σχεδόν σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας.

Αυτή η έννοια της απόστασης –Τηλε- σε τόσες ουσιώδεις πτυχές και εκφάνσεις της ζωής και της καθημερινότητάς μας, μεταξύ των οποίων η κατάρτιση και η εκπαίδευση, αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης του 14ου EDUCATION FESTIVAL: του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ & MEDITERRANEAN COLLEGE!

Με σύνθημα «EDUCATION is your PASSPORT», το αγαπημένο σου φεστιβάλ θα διεξαχθεί –για 2η χρονιά από τη δημιουργία του- ON LINE, παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ μοναδικά webinars, μοιρασμένα σε 11 θεματικές εβδομάδες, μέσω υπερσύγχρονης, διαδραστικής πλατφόρμας e–learning!

Τηλε- EduFestival λοιπόν, από τις 14 Μαρτίου έως και τις 17 Ιουνίου!

Κάνε click στο επίσημο site του φεστιβάλ https://www.education-festival.edu.gr/, συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος των Webinars Τεχνικών Επαγγελμάτων της επιλογής σου (https://www.education-festival.edu.gr/categories/texnika-epaggelmata/ ) και παρακολούθησέ τα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! 

 

Are U ready to Τηλε-connect?

ΕDUCATION IS YOUR PASSPORT -14 ΧΡΟΝΙΑ EDUCATION FESTIVAL.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • http://www.education-festival.edu.gr/
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!