Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Οι RobotHood στην κορυφή του First Lego League

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Οι RobotHood στην κορυφή του First Lego League
Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»
Οι RobotHood στην κορυφή του First Lego League

 

Οι “RobotHood”, η ομάδα Ρομποτικής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», έφτασε στην κορυφή του τελικού του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρομποτικής, FIRST LEGO LEAGUE Θεσσαλονίκης, με θέμα Cargo Connect, ο οποίος διεξήχθη στη Δ.Ε.Θ., το Σάββατο και την Κυριακή, 2 & 3 Απριλίου 2022, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση, σε μια από τις πιο σημαντικές κατηγορίες, αυτή του Core Values. Η ομαδικότητα και το πνεύμα συνεργασίας, που διέπει την ομάδα των Robothood, τους έδωσαν το πολυπόθητο βραβείο. 

Οι  «RobotHood», αφού κατάφεραν να ξεχωρίσουν με το δικό τους ρομπότ στο Robot Game και στο Innovation Project και πήραν μέρος και στον μεγάλο τελικό του «Global Innovation Awards», ρίχτηκαν στον αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή των 10 καλύτερων ομάδων, ανάμεσα στις 150, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό από όλη την Ελλάδα.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές Αλέξανδρο Μ., Ανδρέα Π., Τάσο Τ., Γιάννη Φ., Ελισάβετ Π. και Βασιλική Π. για την αγωνιστικότητα, την επιμονή και την αγάπη τους για τη ρομποτική, αλλά και τους προπονητές τους, κ. Καουσλίδη Βλαδίμηρο και κ. Γκίλα Δημήτρη, που στήριξαν, εκπαίδευσαν και ενέπνευσαν τα παιδιά. Το βλέμμα τώρα είναι στραμμένο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, στο οποίο ευχόμαστε να δούμε τους RobotHood να εκπροσωπούν την Ελλάδα στο εξωτερικό!

GO RobotHood!

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

The gallery was not found!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!