Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ: Άρχισαν οι εγγραφές στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου

Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ δέχεται εγγραφές για τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου σε όλες τις ειδικότητες, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να ξεκινήσουν άμεσα τις σπουδές τους στην ειδικότητα που τους ταιριάζει:
Μηχανολογία, Ηλεκτρολογία, Ηλεκτρονικά, Δομικά, Πληροφορική, Μουσική Τεχνολογία – Ηχοληψία, ΜΜΕ, Επαγγέλματα Μόδας & Ομορφιάς, Παραϊατρικά, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Τουρισμός, Μαγειρική, Οικονομία & Διοίκηση, Εκπαιδευτής Οδηγών, όλες οι σύγχρονες ειδικότητες διδάσκονται στο μεγαλύτερο εκπαιδευτήριο της χώρας.
Οι σπουδές οδηγούν σε Κρατικό Δίπλωμα, με δυνατότητα συμμετοχής σε προκηρύξεις του Δημοσίου και κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων, ανάλογα με την ειδικότητα. Παρέχεται αναβολή στράτευσης.
Με εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών και μοναδική τεχνογνωσία στην επαγγελματική εκπαίδευση, το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ έχει δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες και το κατάλληλο περιβάλλον, ανταγωνιστικό των αντίστοιχων εκπαιδευτηρίων του εξωτερικού. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, από εξειδικευμένους καθηγητές με μεγάλη εργασιακή εμπειρία. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εμπλουτίζεται με πλήθος σεμιναρίων και δραστηριοτήτων. Την τεχνογνωσία τους προσφέρουν πρόθυμα συνεργαζόμενες εταιρίες από όλους τους κλάδους της αγοράς.
Το Γραφείο Σταδιοδρομίας που λειτουργεί από το 1996, φροντίζει για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων. Απευθείας συνεργασία με πλήθος εταιριών καθώς και συνεντεύξεις στις Ημέρες Καριέρας συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση. Πρόκειται για  το πρώτο ΙΕΚ της χώρας που έδωσε τη δυνατότητα στους αποφοίτους του να έρχονται σε άμεση επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο, μέσα από το site ευρέσεως εργασίας www.iekdeltajobs.gr
Πληροφορίες – Εγγραφές:
Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας: Ιουλιανού 26, τ: 210 8225983
Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Θεσ/νίκης: Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους, τ: 2310 226 318
www.delta-iek.gr / www.iekdeltajobs.gr / www.iekdeltaradio.gr / IEKDELTA OFFICIAL FACEBOOK PAGE
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!