Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΑΚΜΗ proudly presents: JOEY “ΌΝΕΙΡΑ & ΤΡΕΛΑ”

joey-post2

«Θέλει όνειρα και τρέλα η ζωής μας…» τραγουδάει ο JOEY, σε ένα αληθινό και μεταδοτικό κομμάτι, που εμπνεύστηκε και συνέθεσε ο ίδιος, αφιερωμένο στους νέους που παρά τις δυσκολίες, καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή, τις σπουδές και το μέλλον τους!
Ο νεαρός τραγουδοποιός, συνώνυμο της χαράς, έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια, να ξεχωρίσει για το ταλέντο, τη θετική του ενέργεια και την αμεσότητα των στίχων του.  Αυτή τη φορά μέσα από το τραγούδι που υπογράφει, προτρέπει τους συνομήλικους του, να ζήσουν έντονα τη ζωή τους, όπως ακριβώς  την έχουν ονειρευτεί.
Στόχος του κομματιού είναι να θυμίσει σε όλους, τα συναισθήματα που προκαλεί η μουσική στην καθημερινότητα.  Η μελωδία του «Όνειρα & Τρέλα», συνοδεύει την ιστορία δύο νέων, οι οποίοι προβληματίζονται για τη ζωή και το μέλλον τους. Ξαφνικά και σαν από μηχανής  θεός,  εμφανίζεται μπροστά τους ένας «φανταστικός» χαρακτήρας, ο οποίος τους τραγουδά μια μελωδία και με ένα μαγικό τρόπο, μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Εκεί συναντούν άλλους νέους που σπουδάζουν και εργάζονται. Συνομιλούν μαζί τους και τελικά γίνονται μέρος της γιορτής που έχει «στηθεί» εκεί. Στο τέλος, το αγόρι και η κοπέλα «ξυπνούν», συνειδητοποιούν ότι όσα έζησαν ήταν ένα όνειρο, αλλά πλέον, ξέρουν τι πρέπει να  επιλέξουν…
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανανεώνεται συνεχώς και επιχειρεί να προβάλλει τη σύγχρονη, φρέσκια προσωπικότητά του και τον μοντέρνο χαρακτήρα του. Ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός της χώρας, κλείνει το μάτι  στους νέους με αυτό το κομμάτι και το video και επιλέγει να δείξει ότι η Εκπαίδευση δεν περιορίζεται στις σχολικές αίθουσες. Η εκπαίδευση είναι ζωντανός οργανισμός, είναι οι άνθρωποι της, οι εγκαταστάσεις της, το προσωπικό της. Ο κάθε νέος, που σκέφτεται, που τραγουδάει , που προβληματίζεται, που χορεύει. Στο video, ο JOEY ενώνει σαν μυστικός κώδικας τους δύο νέους, οι οποίοι με τη σειρά τους «γίνονται ένα» με την τεράστια οικογένεια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Αυτό το video, το αφιερώνουμε στην κινητήριο δύναμή μας. Στην δική μας πηγή έμπνευσης, δημιουργίας και ανανέωσης… στους 11.031 σπουδαστές μας, οι οποίοι παρά τις κοινωνικοοικονομικές δυσκολίες, μας εμπιστεύτηκαν την καθημερινότητά και τα όνειρά τους. Ευχαριστούμε θερμά τον καθένα ξεχωριστά.
11.031 σπουδαστές, 11.031 όνειρα, 11.031 λόγοι για να γινόμαστε κάθε μέρα, όλο και καλύτεροι.
Δείτε το video clip εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=7Xw0wq29o2Y
Director/ Video/ Edit: Ιάκωβος Ιωαννίδης, TOMATO creative studio
 
Πληροφορίες:
 
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος Διός 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κέντρο Πληροφοριών & Εγγραφών), Λάμπρου Κατσώνη 22 (τέρμα Κούμα), Λάρισα, 2410 660400
www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!