Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Υποτροφίες σπουδών σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της πόλης και σε δημότες Λαρισαίων

omilosΣυνοδοιπόροι στις κοινωνικές δράσεις

ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Δήμος Λαρισαίων

με επιδοτήσεις και υποτροφίες σπουδών

Εκδήλωση ενημέρωσης στην πλατεία Ταχυδρομείου

Συνοδοιπόροι στην κοινωνική προσφορά και πάντοτε στο πλευρό  ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, ο Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Δήμος Λαρισαίων συντονίζουν τα βήματά τους δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο και αναπτύσσουν συνεργασία με στόχο την παροχή του μέγιστου κοινωνικού αγαθού, της εκπαίδευσης, που αποτελεί αναμφισβήτητο δικαίωμα όλων.
Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ υποστηρίζει σταθερά την περιφέρεια και τους νέους της, παρέχοντάς τους υποτροφίες αλλά και προσφορές στα δίδακτρα σπουδών, έχοντας συμπαραστάτη στο κοινωνικό έργο του τον Δήμο Λαρισαίων που διακρίνεται για την έντονη κοινωνική του δράση και μέσω των κοινωνικών δομών του βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των δημοτών του. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θα δώσει την ευκαιρία σε αδύναμες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού της περιοχής της Λάρισας που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Λαρισαίων, να υλοποιήσουν τα όνειρα σπουδών τους και να λάβουν υποτροφίες πλήρους φοίτησης.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας των δύο φορέων παρέχονται επιδοτήσεις σπουδών έως και 50% σε όλους τους τομείς σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College στους δημοτικούς υπαλλήλους του και στους συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών ανάλογα με τα κοινωνικά κριτήρια.
Ενημέρωση για το εκπαιδευτικό έργο του Ομίλου ΞΥΝΗ
Επίσης, θα διοργανωθεί εκδήλωση την Τρίτη 20 Ιουλίου για την  πλήρη ενημέρωση των δημοτών της περιοχής της Λάρισας για τα προγράμματα σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College, που αναβαθμίζονται και εξελίσσονται συνεχώς, ενώ παράλληλα θα δοθούν υποτροφίες σε δημότες Λαρισαίων κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της ημέρας.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί έως τις 2 μ.μ. και από τις 6.30 μ.μ. έως 10 το βράδυ.
Ο Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Δήμος Λαρισαίων βαδίζουν παράλληλα στο δρόμο της κοινωνικής ευθύνης και πετυχαίνουν το στόχο της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
https://www.facebook.com/iekxinithessaloniki/?fref=ts
http://www.iek-xini.edu.gr/
http://www.medcollege.edu.gr/
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!