Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΞΥΝΗ: «Δεκτός κάθε έλεγχος, όχι όμως η εσκεμμένα προκατασκευασμένη παραπληροφόρηση»

Αναφορικά με τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην Αθήνα, και έχει δημοσιοποιηθεί και αναπαραχθεί έκτοτε σε πλήθος διαδικτυακών τόπων, με προκλητικούς τίτλους και περιεχόμενο, χωρίς προφανώς να έχει προηγηθεί καμία διασταύρωση για τα όσα τα δημοσιεύματα αυτά εμπεριέχουν, με αποτέλεσμα να παραπληροφορούν, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ υπογραμμίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν αρνούνται τον οιονδήποτε οικονομικό έλεγχο.
Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει τον ανταγωνισμό των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και τα αντικρουόμενα συμφέροντα, να καταφεύγουν σε «χτυπήματα κάτω από τη μέση» και σε πρακτικές ενάντιες στον υγιή ανταγωνισμό και την ευγενή άμιλλα. Τέτοιες κινήσεις δεν έχουν καμία σχέση με το υψηλό, ποιοτικά, επίπεδο σπουδών που παρέχει, με συνέπεια, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, από ιδρύσεώς του, το 1957.
Την στιγμή που πολλές άλλες εταιρείες υφίστανται αυστηρούς φορολογικούς ελέγχους στη χώρα, είναι ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ γιατί μεγάλη μερίδα των μέσων έχει στραφεί, συγκεκριμένα, στον έλεγχο μίας μόνο εταιρείας: εν προκειμένω των ΙΕΚ ΞΥΝΗ…
Να θυμίσουμε ότι και πριν λίγες μόνο ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων περί «χαριστικής -για τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ- ρύθμισης οφειλών στο ΙΚΑ για 400 χρόνια» και όλη η παραφιλολογία κράτησε μέχρι το ίδιο το ΙΚΑ να απαντήσει επίσημα, με σχετικό δελτίο Τύπου, ότι όσα λέγονται περί τέτοιας ρύθμισης 400 ετών, δεν είναι παρά ένα «κατασκευασμένο ψεύδος», δικαιώνοντας έτσι πλήρως τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Ομοίως, αναμένεται ανάλογη δικαίωση και για αυτό το θέμα του ελέγχου της οικονομικής αστυνομίας. 
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ επιμένει σταθερά στην προσφορά ποιοτικής Εκπαίδευσης, τιμώντας τους χιλιάδες σπουδαστές του και τους γονείς που τον εμπιστεύονται εδώ και 55 χρόνια, επισημαίνοντας ότι δεν έχει εμπλακεί ποτέ, και ούτε πρόκειται να εμπλακεί, σε παιχνίδια μικρο-σκοπιμοτήτων, που μοναδικό στόχο έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων και τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. 
Είναι ευτυχές ότι πραγματοποιήθηκε αυτός ο έλεγχος, ώστε επιτέλους να λάμψει η αλήθεια, να εκτεθούν όσοι παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια στις πλάτες χιλιάδων νέων σπουδαστών σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, και να φανεί για μια ακόμη φορά ότι ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή για περισσότερο από 5 δεκαετίες.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!