Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College – Μία από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες Cisco της Ελλάδος σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις την κορυφαία Πιστοποίηση στα Δίκτυα

Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση με την  υποστήριξη του Career Office και της  Cisco Networking Academy του Mediterranean College

Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College ανακοινώνει την έναρξη του α’ κύκλου εγγραφών για το CISCO Networking Academy Program (CNAP), προσφέροντάς σου την εξαιρετική δυνατότητα να σπουδάσεις και να πιστοποιηθείς στα Δίκτυα (ενσύρματα και ασύρματα) στην  Cisco Networking Academy  του Mediterranean College.
Το Cisco Networking Academy είναι ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προωθεί τη γνώση σε Τεχνολογίες Δικτύωσης και Επικοινωνιών διεθνώς, εφαρμόζοντας μοντέλο εκπαίδευσης εξ αποστάσεως (elearning) στο οποίο όλοι οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση στην ίδια, υψηλής ποιότητας διδακτέα ύλη, εργαστήρια και εργασίες.
Το Mediterranean College, σου εξασφαλίζει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις πρακτική εξάσκηση, στα υπερσύγχρονα εργαστήρια που διαθέτει, άρτια εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα υλικά και λογισμικά, τα οποία προσομοιώνουν τις πραγματικές συνθήκες εργασίας (switches, routers, κ.α.), προσφέροντας μια ισχυρή επαγγελματική εμπειρία στη δικτύωση και τις τεχνολογικές εφαρμογές στους φοιτητές του. Οι απόφοιτοι του προγράμματος υποστηρίζονται σε ότι αφορά τη σταδιοδρομία τους από το Career Office του Mediterranean College, για την αξιοποίηση επαγγελματικών ευκαιριών με συνεργαζόμενες εταιρίες.
Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι:
IT Essentials: PC Hardware and Software (σύνολο διδακτικών ορών 70), Έναρξη Νοέμβριος 2012.
Η εισαγωγή στο hardware Η/Υ,  το λογισμικό και τα δικτυακά λειτουργικά συστήματα προετοιμάζουν τους σπουδαστές για πιστοποιήσεις CompTIA A+, EUCIP IT Administrator και CompTIA Server+  και εισαγωγικού επιπέδου καριέρα σαν Τεχνικοί υποστήριξης.
Το ΙΤ Essentials απευθύνεται σε  μαθητές  Γυμνασίου & Λυκείου, φοιτητές Τεχνικών σχολών που προσανατολίζονται για καριέρα στον τομέα της Πληροφορικής ή σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας που ενδιαφέρονται να διευρύνουν και πιστοποιήσουν τις γνώσεις  και δεξιότητες τους σχετικά με θεμελιώδη θέματα υλικού (hardware), λογισμικό λειτουργικών συστημάτων (operating system software), δίκτυα Η/Υ (computer networks) και ασφάλειας  (security).
-CCNA Exploration, (σύνολο διδακτικών ωρών 280), Έναρξη Νοέμβριος 2012.
Η διδακτέα ύλη διδάσκει δίκτυα βασισμένα  σε τεχνολογία, καλύπτοντας πρωτόκολλα και θεωρεία σε βαθύτερα επίπεδα ανακλαστικά με τις πανεπιστημιακές πρακτικές. Οι σπουδαστές μαθαίνουν βασικές έννοιες δρομολόγησης, μεταγωγής και υψηλού επιπέδου τεχνολογίες για προετοιμασία  για την πιστοποίηση CCNA και  καριέρες στα δίκτυα σε εισαγωγικό επίπεδο.
Το πρόγραμμα CCNA Exploration απευθύνεται σε απόφοιτους Λυκείων, ΤΕΕ, ΕΠΑΛ, ΙΕΚ,  ΤΕΙ και ΑΕΙ, παρέχοντας προχωρημένες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και ανάλυσης που σχετίζονται με πτυχιακά προγράμματα σχολών μηχανικής, μαθηματικών ή θετικών επιστημών και επιθυμούν να κάνουν καριέρα στο χώρο της πληροφορικής.
Οι απόφοιτοι όλων των παραπάνω προγραμμάτων, οδηγούνται μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους στις αντίστοιχες πιστοποιήσεις παγκοσμίως αναγνωρισμένες, οι οποίες αποτελούν επαγγελματικά εφόδια στην αγορά εργασίας και προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης.
Τα παραπάνω προγράμματα, πληρούν τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης μέσω του Ο.Α.Ε.Δ. (Λ.Α.Ε.Κ. 0,45%) για εταιρίες, για το σύνολο ή μέρος των διδάκτρων που καταβάλουν για τα στελέχη τους.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cisco Networking Academy Program (CNAP), παρέχονται από το Admission Office του Mediterranean College, τηλ 210 8899600, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, e-mail: [email protected]
Συντάκτης – Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!