Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας: Το Crystal Life λέει ναι στην εκπαίδευση!

CRYSTAL

Από την Παρασκευή 1η Μαΐου μπήκε και επίσημα το καλοκαίρι και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας δεν θα μπορούσε να λείπει από τις παραλίες της Χαλκιδικής!

Για ακόμα μια χρονιά το Beach Bar Crystal Life στην παραλία Αγ. Παύλου στη Χαλκιδική, πραγματοποίησε το opening της σεζόν με τη διοργάνωση ενός μεγάλου party και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας ήταν εκεί για να το υποστηρίξει στο πλαίσιο της μεγάλης συνεργασίας τους.
Οι καλεσμένοι DJs Pistol, Dimitris Tiktopoulos & Angelo, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Στόχος της συνεργασίας μεταξύ του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας και του Crystal Life, είναι η παρότρυνση των νέων για σπουδές στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει.
Επίσης στο πλαίσιο της συνεργασίας, ανακοινώνεται και η παροχή ειδικών προσφορών στους επισκέπτες του Beach Bar Crystal Life, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, αλλά και σε διαγωνισμούς υποτροφιών, που θα διοργανωθούν από κοινού με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
Πληροφορίες – Εγγραφές:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | facebook.com/iekxinithessaloniki

 Crystal Life 1_

Crystal Life 3_

Crystal Life 2_

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!