Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου: Επιστημονικό σεμινάριο

aaa

Επιστημονικό σεμινάριο από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου για τις Αναπτυξιακές Διαταραχές στην προσχολική και στη σχολική ηλικία με τη συμμετοχή κορυφαίων εισηγητών.

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 στα Ιωάννινα επιστημονικό σεμινάριο με θέμα «Αναπτυξιακές Διαταραχές στην προσχολική και στη σχολική ηλικία». Η εκπαιδευτική δράση, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο GrandSerai, θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή τεσσάρων σχετικών επιστημονικών εργαστηρίων το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Εισηγήτριες του σεμιναρίου θα είναι οι λογοθεραπεύτριες Dore Blom και Ευτυχία Αραμπίσογλου, η εργοθεραπεύτρια Φωτεινή Ζωγράφου, η παιδίατρος – αναπτυξιολόγος Αλεξάνδρα Κλημεντοπούλου, η εκπαιδευτική ψυχολόγος Λιβανίου Ελένη και η παιδοψυχίατρος – ψυχαναλύτρια Σουμάκη Ευγενία. Συντονιστής του σεμιναρίου θα είναι ο ψυχίατρος Φώτης Μωρόγιαννης.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές Λογοθεραπείας, Παιδαγωγικών και άλλων Σχολών και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η προεγγραφή για την παρακολούθηση του επιστημονικού σεμιναρίου είναι απαραίτητη και αυτή μπορεί να γίνει στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου (Κερκύρας 5, Ιωάννινα), τηλεφωνικά στο 6986180630 ή με email στο diepistimoniko.edu@gmail.com.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο diepistimoniko.gr και στο facebook.com/Diepistimoniko.gr

 

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!