Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ: Μήνας Διαιτολογίας ο Μάιος, με τη διοργάνωση σειράς ανοιχτών εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

minas_diaitologias

 
Η Σχολή Υγείας και το Τμήμα Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου θεσπίζουν τον μήνα Μάιο ως «Μήνα Διαιτολογίας», και σας προσκαλούν σε μια σειρά ανοιχτών εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σχεδιασμένα από την εξειδικευμένη ακαδημαϊκή ομάδα της Σχολής και με προσκεκλημένους ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες από τον χώρο της Διαιτολογίας και της Υγείας γενικότερα.
Τα συνολικά 6 σεμινάρια αφορούν την εξής θεματολογία:
►      Ο ρόλος της Μεσογειακής Δίαιτας στην εκτίμηση του Καρδιαγγειακού Κινδύνου  [Αθήνα]
►      Διαβήτης και Διατροφή  [Θεσσαλονίκη]
►      Διατροφή και Άσκηση   [Θεσσαλονίκη]
►      Διατροφικές Διαταραχές  [Θεσσαλονίκη]
►      Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία της Παχυσαρκίας  [Αθήνα]
►      Παιδική παχυσαρκία: γονίδια ή περιβάλλον;  [Αθήνα]
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Μήνα Διαιτολογίας.
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε φοιτητές και επαγγελματίες του κλάδου της Υγείας, αλλά και σε όσους έχουν ειδικό ενδιαφέρον για το εκάστοτε θέμα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά Βεβαίωση Παρακολούθησης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για τη συμμετοχή απαιτείται η κράτηση θέσης: κα Χ.Κόλια, Τ 2106199891, [email protected] [για Αθήνα] και 2310241010 [για Θεσσαλονίκη].
Περισσότερες πληροφορίες στο www.metropolitan.edu.gr
 
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!