Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας – Τομέας Αισθητικής – Ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Ζωγραφικής 3D Νυχιών & Soak Off

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας - Τομέας Αισθητικής - Ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Ζωγραφικής 3D Νυχιών & Soak Off

Από τον Τομέα Αισθητικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Με αθρόα προσέλευση των σπουδαστών του Τομέα Αισθητικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, αλλά και επαγγελματιών του χώρου της αισθητικής, ολοκληρώθηκε το σεμινάριο με θέμα: «Ζωγραφική 3D Νυχιών & Soak Off (Βιολογικού Τύπου Τζέλ)».
Εισηγητής του σεμιναρίου, ήταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας καλλυντικών China Glaze, κ. Βρεττάς Μιχάλης, ο οποίος πραγματοποίησε ζωντανή επίδειξη της τεχνικής 3D ζωγραφικής νυχιών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014, στις 14.30, στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9.
Το σεμινάριο εντάσσεται στο πρόγραμμα παροχής επιπρόσθετης κατάρτισης των σπουδαστών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, σε θέματα που άπτονται στο επαγγελματικό τους αντικείμενο, με στόχο τον εφοδιασμό τους με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές, ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και να κατοχυρώσουν την θέση που θα διεκδικήσουν.
Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 |Τ: 2310 552 406
www.iekxini.edu.gr | iek@xinis.net
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!