Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ …δίνει το αίμα του Ετήσια Ημέρα Αιμοδοσίας Ε.Ο. ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ …δίνει το αίμα του Ετήσια Ημέρα Αιμοδοσίας Ε.Ο. ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή από τους σπουδαστές και το προσωπικό του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, ολοκληρώθηκε η ετήσια Ημέρα Αιμοδοσίας, που διοργανώθηκε όπως κάθε χρόνο σε συνεργασία με το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Η αιμοδοσία, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9.
Από τις 10.00 έως τις 15.00, η κινητή μονάδα αιμοληψίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, η οποία τοποθετήθηκε στα εργαστήρια του Τομέα Αισθητικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, εξυπηρέτησε πληθώρα εθελοντών αιμοδοτών, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο ενίσχυσαν την τράπεζα αίματος που έχει θεσπίσει ο Ε.Ο. ΞΥΝΗ.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, αντιλαμβανόμενος τις μεγάλες ελλείψεις φιαλών αίματος, που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία, για ακόμα μια χρονιά παρακίνησε τους σπουδαστές και το προσωπικό του, να προσφέρουν μόλις 10 λεπτά από τον χρόνο τους, προκειμένου να δώσουν μια «δεύτερη ευκαιρία ζωής», στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Info: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
T: 2310552406, [email protected], www.iek-xini.edu.gr, www.medcollege.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!