Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ORIENTATION DAYS

brabeusi

Orientation Days για τους νέους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης.
Λίγο πριν την λήξη των εγγραφών και την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, σπουδαστές του τομέα τουρισμού, επισιτισμού, οικονομίας, υγείας, πληροφορικής κ.α, πέρασαν την πόρτα του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ με σκοπό να γνωρίσουν τη νέα τους «οικογένεια».
Μια ιδιαίτερη εβδομάδα για εκείνους, η τρέχουσα. Μια «νέα σελίδα» που δεν είναι άλλη από εκείνη της μελλοντικής φοιτητικής τους ζωής, μόλις γύρισε.
Τους εκατοντάδες νέους προπτυχιακούς φοιτητές υποδέχτηκε η ακαδημαϊκή διεύθυνση του I.IEK μαζί με τους υπεύθυνους καθηγητές, εκπροσώπους του γραφείου στήριξης καθώς επίσης και του γραφείου εργασίας σπουδαστών και αποφοίτων.
Στο πλαίσιο των Orientation Days, οι νέοι φοιτητές παρακολούθησαν αναλυτική παρουσίαση των διαδικασιών φοίτησης, των υπηρεσιών υποστήριξης τους, ενημερώθηκαν για τα μαθήματα και τις διαδικασίες αξιολόγησης του προγράμματος σπουδών τους, ενώ ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ι.ΙΕΚ και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους Ακαδημαϊκούς Υπεύθυνους του προγράμματός τους, αλλά και με τους νέους συμφοιτητές τους.
Νότα σιγουριάς για την ποιότητα σπουδών που προσφέρει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή έδωσαν και οι βραβεύσεις αποφοίτων του Ι.ΙΕΚ, για την διάκρισή τους σε στρατηγικές θέσεις εταιρειών για τις οποίες εργάστηκαν.
Με την ευχή, οι βραβεύσεις να πολλαπλασιάζονται κάθε μέρα, το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης καλωσορίζει τους νέους σπουδαστές του και τους εύχεται καλή αρχή στο πιο συναρπαστικό ταξίδι γι’ αυτούς, που ξεκινάει τώρα…
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ORIENTATION DAYS

ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ORIENTATION DAYS

 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!