Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

International Publishers Exhibitions – ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΔΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Autumn 13

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ
28 από τους πιο διακεκριμένους ξένους και ελληνικούς εκδοτικούς οίκους αποτελούν φέτος την έκθεση IP Autumn 13 στην Θεσσαλονίκη. Τα σεμινάρια και η έκθεση θα διεξαχθούν πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους και θα διαρκέσουν δύο ημέρες, Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, 10.00 – 18.00 και Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, 10.00 – 17.00 στο ξενοδοχείο The MET.
Με πίστη στη δια βίου εκπαίδευση και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα βοηθήσουν τους καθηγητές στο έργο τους, θα πραγματοποιηθούν 27 σεμινάρια, εργαστήρια και διδακτικές παρουσιάσεις από γνωστούς ομιλητές και επιμορφωτές καθηγητών. Διακεκριμένοι εκδότες, συγγραφείς και εκπαιδευτές καθηγητών θα δώσουν το στίγμα των ημερών μας. Ο Αντώνης Βεντούρης θα παρουσιάσει τρόπους ανάλυσης αποτελεσμάτων γλωσσικών τέστ μέσα από την εμπειρία του ως Λέκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, ο Κώστας Γρίβας θα παρουσιάσει μεθόδους διδασκαλίας της γραμματικής και ο Τέλης Μαρίν θα αναφερθεί στις καινοτόμες πλατφόρμες διδασκαλίας ιταλικών. Με το σύνολο των φορέων πιστοποίησης να δίνουν το παρόν, θα είναι ευκαιρία για τους καθηγητές να επιλέξουν την καταληλότερη πιστοποίηση για τους μαθητές τους. Επίσημοι προσκεκλημένοι η Marisa Constantinides και ο Dr. Phil Holland. Ειδικεύονται στιςδιαδικτυακές μεθόδους διδασκαλίας και στην ανάπτυξη γλωσσικών δεξιοτήτων στην τάξη.
Μετά την επιτυχία της συζήτησης στρογγυλης τραπέζης των εκθέσεων του Απριλίου, δίνουμε ξανά την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων να ανταλλάξουν ιδέες για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα σχολεία τους. Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι “Αξιώσιες και οι τρόποι είσπραξης διδάκτρων”, “Εκδηλώσεις ενός κέντρου ξένων γλωσσών (ΚΞΓ)” και “Εύρος των υπηρεσιών που προσφέρει ένα φροντιστήριο στην οικογένεια-πελάτη”. Η συζήτηση θα γίνει την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου στις 10.30 και θα συντονιστεί από την Yiouly Vezergiannidou, ιδιοκτήτρια ΚΞΓ στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πιο σύγχρονα Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ιταλικά βιβλία και μέσα διδασκαλίας. Ακόμη θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν όχι μόνο εκδότες και συγγραφείς αλλά και αντιπροσώπους από εταιρείες προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, κέντρων επιμόρφωσης καθηγητών καθώς και από εξεταστικά κέντρα.
Η είσοδος στην IPE, το μεγαλύτερο γεγονός στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στη Βόρεια Ελλάδα, είναι ελεύθερη για καθηγητές ξένων γλωσσών από φροντιστήρια, ιδιωτικά και δημόσια σχολεία, καθώς και για ακαδημαϊκούς και φοιτητές από τα Τ.Ε.Ι. και πανεπιστήμια.
Λεπτομερές πρόγραμμα βρίσκεται στο www.ip-exhibitions.eu ή διατίθεται δωρεάν στο γραφείο υποδοχής του Ξενοδοχείου The MET, 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!