Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη

Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου θα πραγματοποιήσει δύο ανοιχτές ενημερωτικές συναντήσεις σε Καβάλα στις 28 Αυγούστου και στη Θεσσαλονίκη στις 29 Αυγούστου.
Η εκδήλωση της Καβάλας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της δημοτικής βιβλιοθήκης Καβάλας “Βασίλης Βασιλικός”, την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 19:00 και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καβάλας.
Η εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο  ELECTRA PALACE, την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013 στις 19:00.
Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε μαθητές, σε αποφοίτους Λυκείου, σπουδαστές ΙΕΚ, ΤΕΙ, Φοιτητές, γονείς, καθηγητές, συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού και όσους ενδιαφέρονται για τους νέους, το μέλλον και τις σπουδές τους.
Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου είναι ένα  σύγχρονο Πανεπιστήμιο, αναγνωρισμένο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδας και ομοταγές με τα Ελληνικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, ενώ τα προγράμματα σπουδών του, τόσο σε Προπτυχιακό όσο και σε Μεταπτυχιακό επίπεδο είναι αναγνωρισμένα και από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ, με επικεφαλής τον Πρύτανη του κ. Ηλία Ντινένη ξεχωρίζει για το υψηλό Ακαδημαϊκό επίπεδο των καθηγητών του, και διακρίνεται για τις διεθνείς συνεργασίες του με το London School of Economics, το πανεπιστήμιο του Παλέρμο, την Ακαδημία Επιστημών της Βουλγαρίας, το Πάντειο Πανεπιστήμιο κλπ, ενώ συμμετέχει και συνεργάζεται με πολλά πανεπιστημιακά ιδρύματα σε ερευνητικό επίπεδο καθώς και σε θέματα καινοτομίας και  ανταλλαγής φοιτητών.
Στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου υπάρχουν όλες οι σύγχρονες σχολές και ειδικότητες που καλύπτουν τις απαιτήσεις των νέων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών όπως: Νομική, Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Λογιστική, Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διοίκηση, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Εκπαιδευτική Διοίκηση, Διοίκηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Διαχείριση Κατασκευών, Real Estate, Τουριστικά, Διαχείριση Πληροφοριακών συστημάτων καθώς και ένα σύνολο αλλων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων.
Για τους Ελλαδίτες το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου έχει μεριμνήσει ειδικά προσφέροντας τους χαμηλά δίδακτρα μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσιτή Αριστεία», ενώ έχουν την δυνατότητα να φιλοξενηθούν στις Φοιτητικές Εστίες με πολύ χαμηλό μηνιαίο κόστος.
Η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Πάφο με πτήσεις χαμηλού κόστους κάνει την πρόσβαση των Βορειοελλαδιτών στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις απλή, εύκολη και οικονομική .
Η επιλογή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου εξασφαλίζει Σίγουρες, Αναγνωρισμένες Σπουδές από τον ΔΟΑΤΑΠ, και  Εκπαίδευση Υψηλών  Ευρωπαικών  Προδιαγραφών σε ένα Άνετο, Φιλικό και προπάντων Ελληνικό περιβάλλον
Οι ενδιαφερόμενοι μετά τις παρουσιάσεις θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να επιλύσουν τις πιθανές απορίες τους με τους καθηγητές και εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Νεάπολις.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο  του Γραφείου Θεσσαλονίκης κ. Ανδρέα Γερμανό.
Γραφείο Θεσσαλονίκης NUP
T: 2310 22 11 69
M: 6936978839
E: [email protected][email protected]
W: www.nup.ac.cy
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
Για την πρόσκληση κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!