Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο Ε.Ο. ΞΥΝΗ συνεχίζει να στηρίζει το Δήμο Θεσσαλονίκης για το 2014 «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ»

Έτοιμοι για την μεγάλη γιορτή του 2014 δηλώνουν οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που συμμετέχουν εθελοντικά από το 2011 στις εκδηλώσεις και τις δράσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Thessaloniki 2014, για τον θεσμό της «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας».
Οι εθελοντικές ομάδες νέων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του MEDITERRANEAN COLLEGE, είναι αρωγοί της μεγάλης επιτυχίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, της κατάκτησης του τίτλου  «Θεσσαλονίκη: Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014», και αναλαμβάνουν σημαντικά projects εν’ όψει του 2014. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανέθεσε αποκλειστικά στους σπουδαστές του τομέα Γραφιστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, την εξ’ ολοκλήρου σχεδίαση του επίσημου ημερολογίου του θεσμού «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαία 2014».
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ υποστήριξε από την αρχή την προσπάθεια της Θεσσαλονίκης να αναδειχθεί πρωτεύουσα των νέων της Ευρώπης. Συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις για την διεκδίκηση και στον επίσημο φάκελο της υποψηφιότητας, γιόρτασε την ανακήρυξη της Θεσσαλονίκης ως «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαία», και θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται σε κάθε πρόσκληση και δράση της Επιτροπής Διοργάνωσης των εκδηλώσεων «Θεσσαλονίκη: Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».
Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, 2310552406, [email protected], www.iek-xini.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!