Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Καινοτόμες δράσεις από το Ερευνητικό Κέντρο του Aegean Omiros College

Η Σχολή Υγείας & Ανθρωπιστικών Επιστημών του Aegean Omiros College καινοτομεί και δημιουργεί ένα μοναδικό για τα εκπαιδευτικά δεδομένα της χώρας Ερευνητικό Κέντρο, με σκοπό την ενεργή συμμετοχή στις απαιτητικές διαδικασίες παραγωγής καινοτομίας και νέας γνώσης μέσα στη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα.
Βασικός στόχος είναι η δημιουργία καταρτισμένων επαγγελματιών εφοδιασμένων με σύγχρονα εργαλεία, πρακτικές δεξιότητες και προσόντα που θα τους επιτρέψουν να ολοκληρωθούν ως επιστήμονες, να προσαρμοστούν και να απορροφηθούν σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.
Οι σπουδαστές και το Ακαδημαϊκό Προσωπικό του Κολλεγίου μέσω του Ερευνητικού Κέντρου λαμβάνουν μέρος στο «HESIOD Project: Ψυχοκοινωνιο-Δυναμική Έρευνα Ανθρώπινων Σχέσεων και Δικτύων», ενώ έχουν αναπτύξει αγαστή συνεργασία και με το Εργαστήριο Εκτυπώσεων – Συσκευασίας «Smart Print Media» του Τμήματος Γραφιστικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας.
Ανάμεσα στα άλλα, διεξάγουν καινοτόμες μελέτες που δημοσιεύονται τόσο σε διεθνή συνέδρια όπως το επερχόμενο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο «E-LIFE 2013», της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο όσο και σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά (π.χ. το European Journal of Social Behaviour).
Οι Καθηγητές του Κολλεγίου εμπλέκουν συστηματικά τους σπουδαστές σε διεπιστημονικές διαδικασίες εκπαίδευσης και δημιουργίας νέας γνώσης, διατηρώντας την ισορροπία μεταξύ διδασκαλίας και έρευνας.
Ήδη πραγματοποιούνται καινοτόμες μελέτες και έρευνες πάνω σε θέματα ατομικής και συλλογικής συμπεριφοράς, με έμφαση στις σύγχρονες θεωρίες του χάους, της πολυπλοκότητας, των κοινωνικών δικτύων, των δυνητικών κοινοτήτων και του εθισμού στο Διαδίκτυο.
*Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 210 3805527
ή στο email [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!