Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

MSc στην Προσχολική Αγωγή / Ειδικές Ανάγκες Μεταπτυχιακό Υψηλών Προδιαγραφών από το Aegean Omiros College

Το Aegean Omiros College προσφέρει ένα υψηλών προδιαγραφών μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών το οποίο οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου MSc in Early Childhood Education/ Early Childhood Education with Special Needs. Ο τίτλος αυτός πιστοποιείται και απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.
Πρόκειται για ένα part-time πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 2 ετών που δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο εξειδικεύσεις: της Προσχολικής Αγωγής και της Αγωγής για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες. Απευθύνεται σε ευρύ φάσμα πτυχιούχων και επαγγελματιών της Υγείας και των Ανθρωπιστικών Επιστημών όπως παιδαγωγοί, δάσκαλοι, βρεφονηπιοκόμοι, σχολικοί σύμβουλοι και άλλοι επαγγελματίες.
Το MSc Early Childhood Education  /Early Childhood Education with Special Needs, που αποτελεί γερή βάση για απόκτηση διδακτορικού, έχει στόχο την ανάπτυξη επαγγελματικών και ακαδημαϊκών προσόντων των σπουδαστών. Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι πτυχίου MSc in Early Childhood Education/ Early Childhood Education with Special Needs του University of Wales μπορούν να εργαστούν σε ποικίλους χώρους στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα όπως κι ως ελεύθεροι επαγγελματίες σε  παιδικούς σταθμούς, σχολεία, ειδικά σχολεία, κέντρα αποκατάστασης, κέντρα ειδικής αγωγής και ξενώνες παιδιών με χρόνια προβλήματα υγείας.

 
Αυτός ο τίτλος σπουδών πιστοποιείται και απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες αποστείλατε e-mail στο [email protected]

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!