Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» – Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023

 Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» - Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023
Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» – Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023

 

 

Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια, για άλλη μια χρονιά, στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας μας. Η απόλυτη επιτυχία των μαθητών μας μάς κάνει όλους περήφανους, καθώς το 70% των υποψηφίων εισέρχεται σε σχολές της Θεσσαλονίκης και ένα αντίστοιχο 70% σε σχολές της προτίμησής τους. Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» συνεχίζει την πετυχημένη παράδοση των υψηλών ποσοστών εισαγωγής στην Tριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η φετινή επιτυχία και οι εξαιρετικές επιδόσεις οφείλονται στην προσπάθεια, στην προσήλωση στον στόχο, στον μόχθο και στον αγώνα των ίδιων των παιδιών, αλλά και των γονέων τους και των εκπαιδευτικών τους, οι οποίοι προσφέρουν σταθερά ποιοτικό έργο.

Αγαπητοί απόφοιτοι, ευχόμαστε αυτά τα άριστα αποτελέσματα να είναι η αρχή μιας λαμπρής πορείας και προσωπικής εξέλιξης, καθώς και της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών σας!

 

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!