Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης Χορηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης «Open Water»

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης Χορηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης «Open Water»
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης Χορηγός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης «Open Water»

 

 

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΙΕΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

 

Χορηγός σε ακόμα μία σπουδαία αθλητική διοργάνωση υγρού στίβου –μετά τα 39α Νιόβεια- ήταν το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της μεγάλης πρωτοβουλίας του Ομίλου ΞΥΝΗ «Αθλητισμός & Εκπαίδευση». 

 

Συγκεκριμένα, ο Τομέας Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ υποστήριξε ως Χορηγός Εκπαίδευσης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης «Οpen Water» στην παραλία Αρετσούς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, παρέχοντας Υποτροφίες Σπουδών στους εκατοντάδες θεατές του Πρωταθλήματος που διοργανώθηκε από τον Δήμο Καλαμαριάς σε συνεργασία με τον Κ.Ο.Ε. (Κολυμβητικό Όμιλο Καλαμαριάς).

 

Στο πλαίσιο του μεγάλου αθλητικού event όπου συμμετείχαν 140 αθλητές από 23 σωματεία της χώρας, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ –που διαθέτει τη Νο1 Σχολή Προπονητικής στην Ελλάδα- «έτρεξε» διαγωνισμό υποτροφιών, προσφέροντας δώρα εκπαίδευσης σε 4 τυχερούς θεατές:

  • 1 πλήρη –διετή- υποτροφία για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ
  • 2 ετήσιες υποτροφίες για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ
  • 1 υποτροφία για σεμινάριο ή πρόγραμμα εξειδίκευσης του Κέντρου Ανωτέρων Σπουδών ΑΛΦΑ studies

 

«Η χαρά μας είναι μεγάλη, καθώς η Καλαμαριά μας έγινε και πάλι πρωταγωνίστρια των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Η θάλασσά μας φιλοξένησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Open Water και η πόλη μας για άλλη μια φορά έγινε το επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος» δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

 

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στηρίζει διαχρονικά τον Αθλητισμό και τους νέους, μέσω των συνεργασιών του με τα κορυφαία αθλητικά σωματεία και συλλόγους της χώρας.

 

Για τους ενδιαφερόμενους που… Γεννήθηκαν για να ΠΕΤΥΧΟΥΝ στην Προπονητική & τα Αθλητικά Επαγγέλματα, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι η ΑΛΦΑ επιλογή!

 

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές με επιδότηση διδάκτρων στα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου:

 

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • iekalfa.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!