Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Κορυφαία Προπτυχιακά Προγράμματα

 Mediterranean College   

Κορυφαία Προπτυχιακά Προγράμματα σε συνεργασία με το University of Derby 

  

Οι Σχολές Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, Μηχανικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πληροφορικής του Mediterranean College, ανακοινώνουν την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τα προπτυχιακά  προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Κολέγιο για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012. Τα προπτυχιακά προγράμματα του Mediterranean College προσφέρονται σε συνεργασία με το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby.
Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι:
α) Προπτυχιακά (Bachelors BA/BSc Hons): Εφαρμοσμένη Ψυχολογία, Προσχολική Αγωγή, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing, Χρηματοοικονομικά, Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, Πληροφορική, Δίκτυα Υπολογιστών.
Τα προπτυχιακά προγράμματα του Mediterranean College, απευθύνονται σε αποφοίτων Λυκείων, ΕΠΑΛ, ΤΕΕ καθώς και σε απόφοιτους ΙΕΚ συναφών ειδικοτήτων (φοίτηση στο 2ο έτος σπουδών).
Επιπλέον απευθύνονται σε φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ και Κολεγίων συναφών σχολών, που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στις αντίστοιχες κατευθύνσεις του Mediterranean College (δυνατότητα μετεγγραφής μέσω κατοχύρωσης μαθημάτων).
β) Higher National Diploma (HND / Edexcel International): Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Ειδική Αγωγή (Μαθησιακές Δυσκολίες), Λογοθεραπεία (Prof. Diploma).
Το HND είναι ένας πιστοποιημένος επαγγελματικός (vocational) τίτλος σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου, με διεθνή αναγνώριση, καθότι το δίπλωμα εκδίδεται απ’ ευθείας από το Edexcel International, έναν φορέα που υπάγεται στο Βρετανικό Υπουργείο Παιδείας.
Τα προγράμματα HND απευθύνονται:
-Σε απόφοιτους Λυκείων, ΕΠΑΛ και ΤΕΕ που θέλουν να ξεκινήσουν σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου στο βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά στην ελληνική γλώσσα.
– Σε εργαζόμενους που θέλουν να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις και εφόδια στην εργασία τους καθώς και σε εκείνους που επιθυμούν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους.
– Σε εμπειροτέχνες που κατέχουν τις πρακτικές γνώσεις, αλλά θέλουν να τις θωρακίσουν και να τις διευρύνουν.
-Σε πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ και Κολεγίων συγγενικών ειδικοτήτων, ως διεύρυνση ή περαιτέρω εξειδίκευση στις σπουδές τους, καθώς και σε φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν εφαρμοσμένες γνώσεις και ένα πτυχίο με αντίκρισμα, το οποίο θα τους οδηγήσει στην αγορά εργασίας.
-Σε σπουδαστές ΙΕΚ συγγενικών ειδικοτήτων για διεύρυνση των γνώσεων τους και αναβάθμιση του πτυχίου τους.
Η γλώσσα διδασκαλίας για τα παραπάνω προγράμματα είναι Ελληνική ή Αγγλική, ενώ παρέχονται δυνατότητες ευέλικτης ή εξ αποστάσεως φοίτησης.
To Mediterranean College είναι Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, αναγνωρισμένο από το Υπ. Παιδείας για τις δομές του στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. (Άδεια Λειτουργίας: 92769/ΙΑ/18-8-2010 – ΦΕΚ 1302 Β’ –Αθήνα-, 92800/ΙΑ/6-8-2010 – ΦΕΚ 1248 Β’ –Θεσσαλονίκη-). Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College, είναι αναγνωρισμένο από το BAC ( British Accreditation Council) ως ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση.
To  Mediterranean College, από το 1977, μεταφέρει τη Βρετανική Εκπαίδευση στην Ελλάδα. Mediterranean College.  The Power of Knowledge.
Info: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 – Τηλέφωνο: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!