Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Νέα τμήματα Προσχολικής Αγωγής από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

«Αγαπάς τα παιδιά; Σπούδασε το…στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ»

Αισθάνεσαι έτοιμη/ος να διαπαιδαγωγήσεις ένα παιδί;
Να διαμορφώσεις την προσωπικότητα του και να του προσφέρεις όλα αυτά που χρειάζεται για να μεγαλώσει σωστά;
Διαθέτεις ευγένεια και υπομονή για πετύχεις τον μεγάλο αυτό στόχο;
Μην το σκέφτεσαι. Είσαι έτοιμη/ος να σπουδάσεις Παιδαγωγός στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Βασικό καθήκον σου, ως Παιδαγωγού, θα είναι η συμμετοχή των παιδιών στις καθημερινές δραστηριότητες του παιδικού σταθμού, που έχουν σκοπό να τους προσφέρουν γνώσεις και εμπειρίες.
Στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ:

  • Θα σπουδάσεις σε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με όλα τα μέσα διδασκαλίας όπως ορίζει το Υπουργείο Παιδείας, όπως σχεδιαστήρια, κουκλοθέατρο, μουσικά όργανα, tv, video, dvd player, ηχοσύστημα, υλικά χειροτεχνίας, ρούχα μεταμφιέσεων καθώς και εργαστήριο Η/Υ.
  • Θα συμμετάσχεις σε γιορτές και εκδηλώσεις όπως: ( Κουκλοθέατρο σε παιδικούς σταθμούς – νηπιαγωγεία της περιοχής, happening παραμονή της γιορτής της μητέρας και πολλά ακόμα)
  • Θα πραγματοποιήσεις εκπαιδευτικές επισκέψεις σε σημαντικούς φορείς όπως: το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, το ΠΙΚΠΑ, το Εργαστήριο κούκλας Μαιρηβή, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και το Κέντρο Βρεφών ΜΗΤΕΡΑ
  • Θα παρακολουθήσεις δωρεάν 140 επιστημονικές διαλέξεις και σεμινάρια στο πλαίσιο του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ της Ελλάδας, το Xinis Education Festival. Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται από εξαιρετικούς επιστήμονες εισηγητές  και επαγγελματίες του χώρου. Επίσης ειδικά συνέδρια & Ημερίδες που διοργανώνει ο τομέας σε συνεργασία με το Mediterranean College.
Αθήνα: Πατησίων 31, Τηλ.: 210 5279500 ,  
Πειραιάς: Φίλωνος 39, Τηλ.: 210 4120714
Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως, Τηλ.: 210 9640117
Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, Τ: 2310552406 & τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 800-11-919191websitewww.iekxini.edu.gr

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!