Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ξεκίνησε το πρόγραμμα Ανοιχτών Διαλέξεων στο MBS College – Κολλέγιο Κρήτης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε Ανοιχτή Διάλεξη με θέμα την “Επιρροή που ασκεί η οικονομική κρίση στην Εκπαιδευτική Διαδικασία, στους μαθητές και στην οικογένεια”, που οργάνωσε το MBS College – Κολλέγιο Κρήτης σε συνεργασία με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΓΑΛΗΝΑΚΗ, ΓΑΛΗΝΑΚΗ ΜΠΑΡΝΙΑ και ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2012, στις εγκαταστάσεις του στη Θέρισο στο Ηράκλειο. Εισηγήτρια ήταν η Δρ. Γεωργία Κτιστάκη, καθηγήτρια Ψυχολογίας του MBS College – Κολλεγίου Κρήτης με πολυετή διδακτική και ερευνητική εμπειρία.
Η Διάλεξη έγινε στα πλαίσια του προγράμματος εκδηλώσεων που έχει σχεδιάσει για φέτος MBS College – Κολλέγιο Κρήτης για τους μελλοντικούς ενδιαφερόμενους φοιτητές, τους γονείς τους και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες. Με την συγκεκριμένη διάλεξη, δόθηκε η ευκαιρία στους γονείς των μαθητών των συγκεκριμένων Κέντρων Ξένων Γλωσσών να γνωρίσουν τις πραγματικές διαστάσεις της κρίσης σε σχέση με την εκπαίδευση των παιδιών τους και να δεχτούν συμβουλές από έναν ειδικευμένο επαγγελματία ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται σαν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης.Η Διάλεξη έγινε στα πλαίσια του προγράμματος εκδηλώσεων που έχει σχεδιάσει για φέτος MBS College – Κολλέγιο Κρήτης για τους μελλοντικούς ενδιαφερόμενους φοιτητές, τους γονείς τους και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες. Με την συγκεκριμένη διάλεξη, δόθηκε η ευκαιρία στους γονείς των μαθητών των συγκεκριμένων Κέντρων Ξένων Γλωσσών να γνωρίσουν τις πραγματικές διαστάσεις της κρίσης σε σχέση με την εκπαίδευση των παιδιών τους και να δεχτούν συμβουλές από έναν ειδικευμένο επαγγελματία ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται σαν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης.
Η ομιλία διήρκησε περίπου δύο ώρες, διεξήχθη σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα,  και τελείωσε με συνοδεία καφέ, βουτημάτων και πιο χαλαρής συζήτησης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κολεγίου.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!