Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων – Χαμόγελο στα παιδιά του «ΜΗΤΕΡΑ» από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Η γιορτινή θαλπωρή ως αντίβαρο στη θλίψη ενός εγκαταλελειμμένου παιδιού… Για τα παιδιά που η ζεστασιά της οικογένειας αποτελεί πολυπόθητο όνειρο, το Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» αναλαμβάνει αυτό το ρόλο –για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα- και ο Τομέας Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, θα αναλάβει τα φετινά Χριστούγεννα –για ακόμα μία χρονιά- να τους προσφέρει χαρά, ψυχαγωγία και… πολλά δώρα, επαναφέροντας το χαμόγελο στο πρόσωπό τους.
Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» (Λ. Δημοκρατίας 65, Ίλιον) την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου (10 πμ-12 πμ) -η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο με πρωτοβουλία του καθηγητή και προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή– με πολλές εκπλήξεις, happenings και θεατρικά δρώμενα από τις σπουδάστριες του Τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, και ένα γεμάτο «σάκο» του Άγιου Βασίλη, έχει στόχο να φέρει την αισιοδοξία του μηνύματος των Χριστουγέννων στις καρδιές των παιδιών και να βάλει μικρούς και μεγάλους σε γιορτινή «τροχιά»!
Ο φετινός «σάκος» του Άγιου Βασίλη θα είναι πλούσιος, με την ευγενική χορηγία πλήθους εταιρειών:
CHIPITA  INTERNATIONALLAPIN HOUSE,  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ,  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΡΙΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΒBΑΛΑΣ, PICCOLO MONDO, MINI RAXEVSKY, JOHNSON & JOHNSON, TRICOTEEN SHOPS, AΦΟΙ ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗ& ΣΙΑ Ο.Ε , FUNFUN.
Ο Τομέας Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ -με συνεπή προσφορά υψηλής ποιότητας σπουδών από το 1993 έως σήμερα και ισχυρές συνεργασίες που εξασφαλίζουν την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών του- είναι πάντα αρωγός σε εκδηλώσεις με στόχο την ψυχαγωγία του παιδιού, πιστός στο όραμα κοινωνικής προσφοράς του ιδρυτή και προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή. 
*Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα συμβάλλουν ενεργά και σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, από τους τομείς:
–       Επισιτισμού-Τουρισμού, παρασκευάζοντας παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα (κουραμπιέδες και μελομακάρονα)
–       Ομορφιάς, δημιουργώντας πρωτότυπα, γιορτινά χτενίσματα για τα παιδιά του «ΜΗΤΕΡΑ»
Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!