Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

“Λαμπερά εγκαίνια για το πρώτο κατάστημα JACK & JONES στη Θεσσαλονίκη”

Βιργινία Παναγιωτοπούλου, Βούλα Πατουλίδου (Αντιπερηφεριάρχης ΠΕ Θεσσαλονίκης), Βασίλης Κόκκοβας (Ιδιοκτήτης Jack & Jones Θεσσαλονίκης και Λάρισας)
Βιργινία Παναγιωτοπούλου, Βούλα Πατουλίδου (Αντιπερηφεριάρχης ΠΕ
Θεσσαλονίκης), Βασίλης Κόκκοβας (Ιδιοκτήτης Jack & Jones Θεσσαλονίκης και Λάρισας)

 

Το αγαπημένο brand της παγκόσμιας αλυσίδας ανδρικών και unisex ρούχων Jack & Jones κατέφτασε για πρώτη φορά στον γνωστό πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όπου γιόρτασε την άφιξή του πρόσφατα με μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη με εντυπωσιακές εκπλήξεις και δώρα.

 Σε ένα λαμπερό street party, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη του Covid19,  οι οικοδεσπότες  και ιδιοκτήτες  του καταστήματος κος Βασίλης Κόκκοβας  και Μαρία Φίλκα υποδέχθηκαν τους καλεσμένους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ της Jack & Jones, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό με δωροτροχό και να κερδίσουν πολλά δώρα και προσφορές από την Spring-Summer collection του brand.

Τα εγκαίνια του καταστήματος τέλεσε η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o κος Νίκος Ζεϊμπέκης, Αντιδημάρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο  κος Θεόδωρος Μητράκας, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, ο κος Κυριάκος Μερελής, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του  Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο κος Θεόφιλος Πατέλης, πρόεδρος του δημοτικού βρεφοκομείου «Άγος Στυλιανός», ενώ στην ευχάριστη και λαμπερή ατμόσφαιρα της βραδιάς συνέβαλαν και οι εντυπωσιακές παρουσίες γνωστών influencers, fashion bloggers, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών της Θεσσαλονίκης.

Στα εγκαίνια επίσης παραβρέθηκαν ο Θοδωρής Σταθόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Ελλάδος της BESTSELLER και ο Άρης Απέργης, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου Ελλάδος της Jack & Jones.

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τις ανάγκες λειτουργίας του δημοτικού βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός».

Η Jack & Jones ιδρύθηκε το 1990 στη Δανία και σήμερα ξεχωρίζει ως το μεγαλύτερο brand του ομίλου BESTSELLER καθώς διαθέτει τις συλλογές της σε πάνω από 1500 φυσικά καταστήματα παγκοσμίως. Βασικός πυρήνας της Jack & Jones είναι τα jeans και οι συλλογές casual wear για κάθε ηλικία, που περιλαμβάνουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Το brand συνεχώς εξελίσσεται και διευρύνει το κοινό του εισάγοντας νέες κατηγορίες συλλογών ρούχων με σειρές Plus Size . Τον τελευταίο χρόνο επίσης  μπήκε δυναμικά και στον τομέα  της γυναικείας ένδυσης με συλλογές πολύ ελκυστικές   ακολουθώντας τις νέες τάσεις της μόδας για την γυναίκα.

Εκτός από το φυσικό κατάστημα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας μπορεί κάποιος να δει όλη τη συλλογή της Jack&Jones και στο ηλεκτρονικό κατάστημα  www.jackjonesthessaloniki.gr ή στο www.kayakfashion.gr όπου στο τελευταίο μπορεί να ενημερωθεί και να προμηθευτεί και για  την γυναικεία συλλογή jjxx  εκτός από την αντρική.

 

The gallery was not found!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!