Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Λογισμικό Διαχείρισης Πελατών Διαιτολογικών Γραφείων

Παρουσίαση από τον τομέα Πληροφορικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ

 
Μία πρωτότυπη εφαρμογή που προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε έναν ολόκληρο επαγγελματικό κλάδο, δημιούργησαν οι σπουδαστές του τομέα Πληροφορικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Οι σπουδαστές ανέπτυξαν ένα Λογισμικό Διαχείρισης Πελατών για Διαιτολογικά Γραφεία, το οποίο και θα παρουσιάσουν σε ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 και ώρα 11:00, στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9, 2ος όροφος).
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για φοιτητές, σπουδαστές και επαγγελματίες, τόσο από τον κλάδο της Διαιτολογίας οι οποίοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν ένα νέο εργαλείο του επαγγέλματός τους, καθώς και από τον κλάδο της Πληροφορικής οι οποίοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για την διαδικασία ανάπτυξης ενός πρωτότυπου λογισμικού για επιχειρήσεις. Μάλιστα οι επαγγελματίες Διαιτολόγοι που θα παρακολουθήσουν την παρουσίαση, θα παραλάβουν μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης το λογισμικό, εντελώς δωρεάν!
Στη δημιουργία του Λογισμικού συνεργάστηκαν και οι καθηγητές και σπουδαστές του τομέα Διαιτολογίας, οι οποίοι είναι επαγγελματίες του κλάδου. Μέσα από αυτή την συνεργασία οι σπουδαστές της Πληροφορικής είχαν την ευκαιρία να διερευνήσουν και να καταγράψουν τις ανάγκες που έχει ένας επαγγελματίας διαιτολόγος για την καλύτερη οργάνωση του γραφείου του και διαχείριση του πελατολογίου του.
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ενθαρρύνουν τους σπουδαστές του Τομέας Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών στην ανάπτυξη εφαρμογών, και καλλιεργούν ανάμεσα στους σπουδαστές από διαφορετικά αντικείμενα τις απαραίτητες προϋποθέσεις και συνθήκες για συνεργασία και αλληλεπίδραση, μέσα από τις οποίες προκύπτουν καινοτόμες εφαρμογές, όπως το Λογισμικό για Διαιτολογικά Γραφεία.
Για περισσότερες πληροφορίες:
2310552406, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
[email protected] , www.iek-xini.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!