Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Σεμινάριο φαγητού ποτού και ευεξίας για καθημερινό εισόδημα μόνο με 23 ευρώ!

Μόνο με 23 € (αρχική τιμή 100 € – έκπτωση 77 €)
Θέλεις να φτάσεις το εισόδημα σου να ειναι καθημερινό; Πώς;  Με το να μάθεις μέσα σε 6 ωρες μυστικά για το φαγητό, το ποτό, πώς στήνεται ένα μπαρ,ένας μπουφές, πώς θα φτιάχνεις τον καλύτερο καφέ! Ευεξία και φαγητό. Γίνεται; Ναι !
Σάββατο 25 Μαίου 13.00 -19.00 στο Χαλάνδρι
27 € το άτομο για ένα 6ωρο σεμινάριο φαγητού, ποτού, μπαρ, μπουφέ και σέρβις με πιστοποίηση παρακολούθησης, για να μάθεις την τέχνη του ποτού ,μπαρ, μπουφέ, και τουκαφέ, τη σχέση της σωστής διατροφής και υγιεινού μαγειρέματος με την ευεξία, και να αποκτήσεις επιπλέον εφόδια για μία νέα καριέρα, με πολύ ευρύ ορίζοντα απασχόλησης.
Από το ”Νobilis Group” www.nobilis.gr στο Χαλάνδρι /Εριφύλλης 14 (κοντά στη στάση μετρό Αγ.Παρασκευή/κατεύθυνση Δουκ.Πλακεντίας αρχικής αξίας 100€ Έκπτωση 77 %!!!
Το ένα άτομο 23, τα 2 άτομα 39, τα 3 άτομα 55
Τι αγοράζεις:
• Μάθε τα μυστικά των πετυχημένων στο χώρο του καφέ και του μπαρ,(σωστός καφές ,σοκολάτα και τσάι, ορεκτικα μικρογεύματα, παγωτά με καφέ, κατάλληλος εξοπλισμος,γνώρισε τον μαγικό κόσμο των ποτών και cocktails , το σερβίρισμα τους,τα ποτήρια τους ,πως στήνεται ένα bar, και τι μπορείς να φτιάξεις για συνοδευτικά!
• Γνώρισε την τέχνη του φαγητού και του ποτού για να έχεις αυξημένα προσόντα για όλους τους επισιτιστικούς χώρους εργασίας,την κοινωνική και επαγγελματική ζωή σου,αλλα και στο ίδιο σου το σπίτι.!
• Πως θα μετατρέψεις το μεράκι σου σε εισόδημα καθημερινό!
• Ευεξία,φαγητό και ποτο Ακόμη ένας συνδυασμός που σου φέρνει χρήματα!
Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών!
Τι μαθαίνεις στο σεμινάριο: 
1) Απασχόληση και εισόδημα
➢ Που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη γνώση φαγητού, ποτού, καλού σέρβις για επι πλέον εισόδημα,για να τον χρησιμοποιησουμε σε κάθε χώρο,όπου υπάρχει(εξαρτημένη εργασία,αλλα και συνεργασίες),αλλα και μέσα απο το σπίτι μας,ή το διαδίκτυο.
➢ Πως μπορούμε να κάνουμε το μεράκι και χόμπυ μας εργασία και εισόδημα΄
➢ Πως μπορούμε και μόνοι μας να στήσουμε μια τέτοια επιχείρηση.
2) Σερβιρισμα Μυστικά του σερβιρίσματος και savoir vivre. σε όλους τους χώρους.
Αγόρασέ το εδώ!!!!
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
www.nobilis.gr
Τηλ.: 2106620857, 2117051476
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!